Medlemskab
Interior at Heurlins, Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Heurlins – restaurant, der vækker alle sanser

Velkommen til en restaurant, der ånder musik og en livlig atmosfære. Heurlins tilbyder en varieret menu med noget for enhver smag. Nyd godt selskab og velsmagende mad på et af Göteborgs mest sociale mødesteder.

Salt møder sødt

I hjertet af Göteborg finder du restaurantperlen Heurlins. Byens puls og charme giver dig en forsmag på den stemning, du bliver mødt af inde i restauranten. Det unikke koncept hos Heurlins kombinerer det bedste fra to verdener på ét sted – mad fra havet i ren vestkyststil og fantastiske bagværk med et twist akkompagneret af bobler. Velkommen til en restaurant, der ganske enkelt vækker alle dine sanser.

Mad- og musikoplevelse i ét

Restauranten, der ligger i Clarion Hotel® Draken, er et unikt sted, hvor mere end bare smagsløgene bliver tilfredse. I hjertet af hotellet finder du den bevarede K-mærkede biograf Draken og forlystelsespaladset Vågen, som længe har været et livligt mødested for alle borgere i Göteborg.

Byens bedste beliggenhed

Heurlins centrale beliggenhed forbinder Linnégatan, Haga og de lange gader – hvilket gør restauranten til et af Göteborgs bedste mødesteder. Torvet, Heurlins sted, blev i 1954 opkaldt efter Carl Martin Heurlin, der var skræddermester og politisk agitator i Göteborg. Hans sans for kombinationen af det rå og det flamboyante bærer inspirationen til restaurantens helt unikke koncept. Velkommen til Heurlins!

A sweet cake in a pink room at Heurlins.Fish dish at Heurlins at Clarion Hotel Draken, in Gothenburg.A sweet raspberry cake at Heurlins in Gothenburg.Green dish at Heurlins at Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Heurlins

Gøteborg

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  Middag

  • Mandag - Torsdag

   10:00 - 22:00

  • Fredag

   10:00 - 23:00

  • Lørdag

   11:00 - 14:00

  • Søndag

Kun drop-in

Restauranten tager ikke imod bordbestillinger – her er alle velkomne til spontane restaurantbesøg.