Medlemskab
View and seating area at the Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.

Rooftop Bar med panoramaudsigt over Göteborg

Velkommen til Rooftop Bar på toppen af ​​Clarion Hotel® The Pier på Lindholmen. 11 etager oppe serveres der sommerlige drinks foran en slående udsigt. Tagbaren er åben i de varme sommermåneder!

Magisk udsigt over Gøteborgs byskyline

Baren er omgivet af glasvægge, der kan lukkes og åbnes alt efter vejret. Det betyder, at du aldrig går glip af panoramaudsigten, der strækker sig hele vejen fra Hisingsbron til Älvsborgsbron. Rooftop Bar har fokus på gode drinks og byder på en sommerlig og skiftende drinkmenu. Slå dig ned for at betragte Gøteborgs byskyline fra første parket og nyde smagsvarianter som jordbær, litchi og yuzu. Tagbaren har desuden varmelamper og tæpper til køligere aftener.

Lettere snacks eller en kinesisk madoplevelse i verdensklasse?

Rooftop Bar serverer lette retter og snacks – perfekt tilbehør til din gode drink. Hvis du har lyst til noget større, anbefaler vi et besøg på
Restaurang Fei, som ligger på etagen nedenfor. Der tilbereder et håndplukket og prisvindende kokketeam fra Kina sharing-retter fra tre af Kinas otte køkkener. Hvad med en drink på Rooftop Bar først, efterfulgt af en autentisk kinesisk madoplevelse på Fei?

Bar and view at Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.Drinks at Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.View from Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.

Rooftop Bar

Gøteborg

Åbningstider:


  • Tirsdag - torsdag: 15:00 - 23:00

  • Fredag - lørdag: 15:00 - 00:00

  • Søndag - mandag: 15:00 - 22:00


Bemærk venligst, at åbningstiderne kan ændre sig afhængigt af vejr- og vindforholdene.