MedlemskabMine bookingerKundeservice
Modern bar at restaurant The Mill Bar & Mat in Malmö.

The Social Bar & Bistro

The Social The Mill – skøn bistro centralt i Malmø

I hjertet af Malmø finder du The Social Bar & Bistro. Med et selskabeligt og afslappet miljø er dette et perfekt mødested for venner og familie, som vil være sammen og spise godt. Restauranten tilbyder et spændende udvalg af både drikke og klassiske retter.

Din anden dagligstue

Bar och bistron er en del af Quality Hotel™ The Mill, og her er alle velkommen - hvad enten du bor i området eller er på besøg i Malmø. Her kan du sidde og arbejde, stresse af efter en hård arbejdsdag eller fejre en succes med venner og familie. Helt enkelt din anden dagligstue. Er du et konkurrencemenneske? Så kan du udfordre vennerne - eller hvorfor ikke personalet? Gør klar til en omgang shuffleboard.

Klassiske bistroretter med et moderne twist

The Social Bar & Bistro tilbyder klassiske bistroretter med et moderne twist. Der er et udvalg af gode europæiske vine, kolde øl og selvfølgelig mange alkoholfrie alternativer. En saftig burger, en klassisk ceasarsalat eller noget sødt til at afslutte dagen med? Der er noget for enhver smag. Velkommen!

The Social Bar & Bistro

Tables at The Social The Mill, Bar & Bistro, with bar in the background.Interior with tables and seats at The Social The Mill, Bar & Bistro.Table for two at The Social The Mill, Bar & Bistro in Malmö.

The Social The Mill

Malmø

Menu

Åbningstider

Middag

Mandag - Lørdag: 17:00 - 22:00

Adresse

Amiralsgatan 19, 211 55 Malmö