MedlemskabMine bookingerKundeservice
The bartender pouring up a cocktail in a glass at Clarion Hotel Wisby.

Vinterträdgården – et perfekt mødested i Visby

Vinterträdgården er hjertet af Clarion Hotel® Wisby. Her mødes gammelt og nyt gennem moderne glastage og middelaldervægge. Slap af foran pejsen med en drink, en kop kaffe eller en simpel ret fra barens menu.

Et levende mødested

Hos Vinterträdgården er det ikke kun stedet, der skaber den livlige stemning, man bliver mødt med i det sekund, man sætter sine ben her – det er også menneskene. Den gotlandske gæstfrihed varmer stedet op, hvilket passer perfekt til alle former for møder. Et arbejdsmøde over kaffe, drinks med venner eller middag efter at have været på farten? Velkommen til Vinterträdgården!

Din anden stue

Vinterträdgården er et inspirerende sted, der rummer både kunst, musik og design. Stedet har en unik historie og atmosfære, centralt placeret inden for Visbys ringmur med nærhed til alt, hvad byen har at byde på. Vinterträdgårdens ambition er at fungere som din anden stue - her kan du føle dig hjemme. Leder du efter et varmt og velkendt sted, der kan lejes til et privat arrangement? Så er Vinterträdgården et perfekt alternativ.

The bartender mixing a cocktail in the bar at Clarion Hotel Wisby.A Strawberry daiquiri in the bar at Clarion Hotel Wisby.Steaming hot Irish coffee in the bar, Vinterträdgården, at Clarion Hotel Wisby.

Vinterträdgården

Visby

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Strandgatan 9, 621 24 Visby
  • contactPhoneTelefon
    46 498 25 75 75
  • emailContactE-mail
    grupp.cl.wisby@strawberry.se