Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Bæredygtighed i alle led – for miljøet

Forurening, klimagasudslip og sløseri med naturressourcer er den store trussel mod planeten. Vi går gerne forrest og viser, at klimapåvirkningen sagtens kan mindskes, selv med en stor hoteldrift. Derfor er alle vores hoteller ISO 14001-certificerede.

Energi

Alle hoteller, som har mulighed for det, skal drives af fornybar energi!

Olie, kul og naturgas udgør 75% af verdens energiforbrug. Det forårsager store klimapåvirkninger. Derfor har vi følgende målsætning

Siden 2007 har vi købt ”fornybar-garantier” fra Ishavskraft i Norge. Når det har været muligt, har vi skiftet til fornybare energikilder. Flere hoteller har allerede investeret i jordvarme og solenergi.

Kemikalier

Færre farlige kemikalier i 2021

Alle de kemikalier, vi anvender, er klassificeret i rød, gul og grøn, alt afhængigt af hvordan de påvirker mennesker, dyr og miljø. Hotellerne arbejder hele tiden på at mindske brugen af de farlige røde og gule kemikalier. Samtidig finder vi sammen med leverandører hele tiden frem til mere miljøvenlige produkter og metoder

For at nå målet kontrollerer vi den daglige brug af kemikalier på alle hoteller. I Skandinavien har flere hoteller indført ultrarent vand og ozonvand i stedet for kemiske rengøringsmidler. Det giver en sikrere arbejdshverdag og et renere miljø, og det fungerer faktisk så godt, at vi påtænker at implementere dette på alle vores hoteller!

På billedet: Housekeeping på Quality Hotel Friends i Solna

Vand

Ny teknik mindsker vandforbruget

For en stor del af verdens befolkning er rent vand en ønskedrøm. I Norden har vi ikke den samme problemstilling, da der er masser af rent vand, men det betyder ikke, at vi ikke skal engagere os i spørgsmålet.

Hvorfor er det et vigtigt emne? Mens rent vand globalt set er en mangelvare, vil vi her i Norden reducere vandforbruget for at mindske behovet for energi til opvarmning og for at mindske behovet for kemikalier til vandrensning.

Hvad gør vi? Vi fortsætter arbejdet med at tilbyde vandbesparende brusebade og vandhaner for at mindske forbruget mest muligt. Hotellerne arbejder også med at kontrollere rutiner for vandforbrug i de forskellige afdelinger.

Vil du vide mere?

WeCare er vores sociale ansvarlighedsarbejde

Vil du vide mere om, hvilke andre områder der satses stort på inden for Strawberry? Klik på knappen, og så kommer du tilbage til startsiden!

Til startsiden for WeCare
3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.