Medlemskab
Rooftop pool at Villa Copenhagen.

Skøn terrasse og pool i det centrale København

Book nu

Villa Copenhagen beskriver sig selv som et hotel, der overgår alt andet. Når du træder ind i lobbyen og føler den harmoniske atmosfære, vil du forstå hvorfor. Denne harmoniske atmosfære spreder sig gennem bygningen fra spaområdet, hvor du straks slipper hverdagens stress.

Besøg den opvarmede rooftop-pool

Oppe på taget af Villa Copenhagen ligger dampen som et varmt tæppe over terrassen. Her finder du en bæredygtigt opvarmet udendørs pool med udsigt over den danske hovedstad. Hvis du bor på hotellet, har du adgang til den udendørs pool hver aften. Som hotelgæst har du også adgang til saunaen, der støder op til poolen – så hvorfor ikke booke et par overnatninger inden dit næste besøg i København? Tagpoolen og saunaen er nemlig kun åbne for hotelgæster.

Wellness på Villa Copenhagen

Hvis du vil fuldende dit besøg på hotellet med motion, findes der både et veludstyret fitnesscenter og masser af spændende aktiviteter, som du kan booke. Hvad med en afslappende yogatræning eller en hurtig cykeltur gennem byen? I hotellets restaurant Kontrast kan du til gengæld nyde et sundt og varieret måltid til frokost og middag.

Rooftop pool at Villa Copenhagen.Lounge chairs by the pool at Villa Copenhagen.Rooftop pool in the sunset at Villa Copenhagen.

Tagpool

København

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Torsdag

  07:00 - 22:00

 • Fredag - Lørdag

  07:00 - 23:00

 • Søndag

  07:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København
 • contactPhoneTelefon
  45 78 73 00 00
 • emailContactE-mail
  info@villacph.com
 • calendarReservation
  Book nu