Medlemskab
The pool at the spa facility at Sommerro, Vestkantbadet.

Vestkantbadet – et spaparadis i det centrale Oslo

Book nu

Welcome to 1400 square meters of well-being! Secluded yet centrally located at the top of Frogner, you'll find an oasis of relaxation. Give extra care to body and soul in a tranquil atmosphere.

En fuldendt spa-oplevelse

Vestkantbadet finder du i det centrale Oslo, på Sommerro, og det strækker sig fra indgangsniveauet helt op til hotellets magiske tagterrasse. Forkæl dig selv med en dag, eller hvorfor ikke flere dages ordentlig afslapning på det kulturmærkede Vestkantbadet. Relaxafdelingen byder på pool, koldtvandsbad, tørsauna, infrarød sauna, relaxbutik, 6 ekspresbehandlingsrum til ansigt, hår og makeup samt 4 behandlingsrum til massageoplevelser af høj kvalitet til krop, ryg og nakke.

8 timers rekreation

Relaxafdelingen er en vigtig brik i puslespillet i Sommerros 8-timers regel: En afbalanceret dag består af 8 timers søvn, 8 timers arbejde og 8 timers rekreation. På Vestkantbadet er der fuld fokus på rekreation. Slap af, og lad batterierne op i spaområdet, sved ugens bekymringer ud i fitnesscentret og afslut dagen med en god, velsmagende middag i en af hotellets restauranter.

Træn på Vestkantbadet

Vestkantbadets fitnesscenter har et unikt træningstilbud til medlemmer og overnattende gæster på hotellet. 400 m2 er udstyret med topmoderne træningsudstyr velegnet til de fleste træningsformer, du vælger selv! Teamet på Vestkanbadet står klar til at hjælpe dig med en træningsplan efter dine mål og behov, så du forlader fitnesscentret fuld af ny energi. Hjerteligt velkommen til Vestkantbadets fitnesscenter.

Indoor pool at the spa facility at Sommerro.Makeup station at Vestkantbadet in Oslo.The Sauna at Vestkantbadet in Oslo.Changing rooms at Vestkantbadet in Oslo.

Vestkantbadet

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Torsdag

  07:00 - 21:00

 • Fredag - Lørdag

  08:00 - 19:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 50
 • emailContactE-mail
  vestkantbadet@sommerrohouse.com
 • calendarReservation
  Book nu