MedlemskabMine bookingerKundeservice
Warm pool in a green light at Obie Spa at Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Clarion Hotel® Draken

En unik nordisk spaoplevelse på Obie Spa i Gøteborg

Book nu

Lad dig forføre af det nordiske klimas lystfyldte dramatik. Velkommen til Obie Spa – et sted, hvor dine hverdagsbekymringer bliver til damp.

En urban og nordisk spa

Velkommen til en urban spa i Drakens ånd, som med inspiration fra den nordiske kultur byder på minimalistiske, mørke og rå materialer sammen med elementerne ild (varme, lys) og vand (kulde, refleksioner), der gør, at din krop og sjæl bliver ét med naturen. Slap af, og kom helt ned i gear. Und dig selv en vidunderlig massage eller en ansigtsbehandling. Lad lyset, vandet, dampen, køligheden og varmen omslutte dig og forvandle din anstrengelse til en gnist, der lyser op og gør dig nærværende – alt sammen på Obie Spa i Gøteborg.

Afslapning på Clarion Hotel Draken

Tag dig god tid, og mød din egen refleksion på Obie Spa. Med tre varme kilder, oplevelsesbrusere, relaxrum og forskellige saunaoplevelser bliver det en nordisk spaoplevelse, der vil følge dig i lang tid fremover. Du finder Obie Spa ved Järntorget i Gøteborg, mere specifikt på Clarion Hotel® Draken. Hotellet er et mødested, der tilbyder mange forskellige oplevelser. Hvorfor ikke kombinere dit spabesøg med en god middag og en lækker drink på 33. etage med udsigt over hele Gøteborg? For derefter at afslutte aftenen med en god nats søvn i en behagelig hotelseng!

Obie Spa åbner 10. februar 2024

Alle dage: 08:00 - 22:30