Medlemskab
View of the rooftop pool at Avalon in Gothenburg.

Inspiration, design og skønne bade hos Avalon

Avalon Hotel ligger i hjertet af Gøteborg. Her mødes du af en oase af design og inspiration. Den centrale beliggenhed lader dig nemt udforske byens udvalg af restauranter, kultur og butikker – husk også at få en dukkert på den luksuriøse tagterrasse, hvor du kan se ud over omgivelserne.

Tagpool i den ægte feng shui-ånd

Besøger du Gøteborg fra maj til september, har du som gæst gratis adgang til hotellets tagterrasse med pool i dagtimerne. Poolen er beklædt med mosaikker og dekoreret med et bælte af 24 karat guld, som ifølge feng shui skal bringe dig velstand og lykke. Den holder en behagelig temperatur på 28 grader, og en del af den svæver frit og kan ses fra Kungsportsplatsen.

Afslut dagen med stil

Uanset om du besøger Gøteborg med venner, familie, kolleger eller kæresten, vil Avalon Hotel tilbyde dig en inspirerende og skøn oplevelse. Efter en dag med sightseeing er det rart at kunne pakke sig ind i badekåben, glide ned i hjemmeskoene på værelset og tage elevatoren op til tagterrassen, hvor pool, liggestole og parasoller venter. Trænger du til noget lækkert at drikke? Bestil hos personalet på stedet eller fra baren på stueplan, og de leverer din bestilling!

Champagne by the pool at Avalon in Gothenburg.Exterior of Avalon in Gothenburg.

Tagpool

Gøteborg

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Søndag

  12:00 - 18:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kungstorget 9, 411 17 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 751 02 00
 • emailContactE-mail
  info@avalonhotel.se