Medlemskab
View of Stenungsund by the sea.

Spa-oplevelser ved havet i Stenungsund

Stenungsund er en smuk by. Det er samtidig en destination med både tempofyldte aktiviteter og afslappende spamuligheder, hvilket frister mange. Vælg et boblebad og noget lækkert til ganen, book en ansigtsbehandling eller smut i saunaen efter en forfriskende dukkert i havet.

En destination, du kan besøge året rundt

Kombinationen af hav, klipper og fiskerhuse er for mange definitionen på svensk sommer, hvilket bevirker, at vestkysten tiltrækker turister fra hele verden. Men selvom det er en værdsat sommerdestination, er der masser af grunde til at besøge vestkysten året rundt.

Tag en dukkert, når du har lyst til det

Tag nu bare Stenungsund. Byen ligger i et afsondret sted nær Gøteborg, lige ved siden af Hakefjorden. Byen tilbyder både tempofyldte og afslappende aktiviteter. Hvis du går efter sidstnævnte, kan du f.eks. benytte lejligheden til at besøge Stenungsbaden Yacht Club, hvor du kan slappe af på hotellets Bluewater Spa og tage en dukkert året rundt.

Lad sanserne blive omsluttet af naturen

Eftersom Stenungsund ligger lige ud til havet, tilbydes du det bedste fra to verdener, når du booker en skøn spadag – vestkystens smukke naturomgivelser i kombination med afslapning i pool, jacuzzi og sauna. Eller hvorfor ikke booke en saunabåd og skifte den dejlige varme ud med en svalende dukkert i havet? Det vækker sanserne - året rundt!

Stenungsund

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage