Medlemskab
Terrace view at Elements Spa in Sundsvall.

Elements Spa i Sundsvall – tagpool med udsigt

Book nu

Elements Spa er et spakoncept skabt af Clarion Hotel, der tiltrækker med afslapning for alle sanser. Her er det tanken, at du skal samle energi for at ende i dit rette element. I Sundsvall finder du dette moderne spaanlæg på 5. sal på Clarion Hotel med en god beliggenhed til alle byens attraktioner.

Tagterrasse med byens bedste udsigt

Elements Spa ligger i det centrale Sundsvall og frister med spafaciliteter med sin tagterrasse med tagpool og udsigt over byens hustage og storslåede bjerge. Indenfor finder du en pool, tør- og dampbade, gode behandlinger og velsmagende mad- og drikkemuligheder.

Feststemning i weekenden

I hverdagene er det et perfekt sted at samle energi og nyde roen, mens stedet i weekenderne forvandles til en skøn poolklub med international stemning. Så uanset om du vil besøge spaen alene, med kæresten eller med gode venner, vil Elements Spa give dig den oplevelse, du leder efter!

Fuldt udstyret fitnesscenter

Hvis du vil genoplade batterierne før eller efter dit spabesøg, kan du tage en tur til det fuldt udstyret fitnesscenter. Her finder du romaskiner, løbebånd, spinningcykler, håndvægte og meget mere. Bagefter kan du koble af på den dejlige solterrasse eller slappe af i en af saunaerne. Eller hvorfor ikke booke tid til en behandling? Hos Elements Spa i Sundsvall kommer du til at gøre noget godt for både krop og sjæl!

The reception at Elements Spa in Sundsvall.Outdoor pool at Elements Spa in Sundsvall.Lounge area at Elements Spa in Sundsvall.The terrace at Elements Spa in Sundsvall.

Elements Spa

Sundsvall

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Skepparegatan 9, 852 34 Sundsvall
 • contactPhoneTelefon
  +46 60 606 27 10
 • emailContactE-mail
  sundsvall@elementsspa.co
 • calendarReservation
  Book nu