Medlemskab
People relaxing in the pool at Clarion Hotel Sundsvall.

Wellness og spa i Sundsvall

Forkæl dig selv med lidt afslapning, næste gang du besøger Sundsvall - book tid i en spa. Det brede udvalg bevirker, at alle har mulighed for at finde en spa, som passer til deres behov. Perfekt til de turister, som ønsker at løfte hotelopholdet og til Sundsvalls beboere, som ønsker en spadag.

Varme bade året rundt

Sundsvall er en by, som har alt fra shopping og restauranter til sin egen gadefest og en god beliggenhed i forhold til Höga-kysten. Om vinteren træder du ind i et smukt vinterlandskab, mens du om sommeren kan vandre på nogle af de mange vandrestier i området eller tage en dukkert i både hav og sø. Er du vild med at bade året rundt, men har du ikke helt forstået det med isvåger, er der flere dejlige spafaciliteter med opvarmede pools.

Spa med poolparty om lørdagen

Vil du forlænge spaoplevelsen med flere dage? Så book dig ind på et spahotel! Clarion Hotel® Sundsvall ligger lige ved siden af Selångersån i Sundsvall by, og her finder du den moderne Elements Spa. En opvarmet tagpool, der giver dig en af byens bedste udsigter, mens damp- og tørsaunaen hjælper med at blødgøre dine stive muskler og led. Hvis du er i humør til en poolfest, inviteres der også til Pool Club om lørdagen – en perfekt måde at kombinere spaoplevelser med hyggelige sammenkomster!

Sundsvall

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage