Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Sundsvall

Vi tilbyder tre populære hoteller med fantastisk beliggenhed midt i Sundsvall. Vælg mellem charmerende Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall, konferencehotellet Quality Hotel Sundsvall eller Clarion Hotel Sundsvall med skybar og spa.

Hoteller med en central beliggenhed

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall har en central beliggenhed i Sundsvalls unikke Stenstan, tæt på restauranter og caféer. Hotellet har gennem 1900-tallet været biograf, og bygningens historie lever i dag videre på væggene. Morgenmad, Fike og Aftensmad indgår altid i værelsesprisen. På Quality Hotel Sundsvall bor du på en central beliggenhed, og hotellet passer perfekt til møder, konferencer eller weekendrejser. Hotellet er en sand forlystelsesperle, som byder på både natklub, barer og festlokaler til enhver lejlighed! Her er der også en stor parkeringsgarage med direkte adgang til hotellet.

Sveriges flotteste by

Sundsvall er blevet kåret som Sveriges flotteste by med sin arkitektur og sine charmerende stenhuse fra slutningen af 1800-tallet. Her finder du flot natur med fine sandstrande, vandreruter, gode fiskesteder samt mulighed for skiløb.

Aktiviteter og seværdigheder

Sundsvall lokker med naturoplevelser og en levende bykerne. Uanset om du rejser i forbindelse med arbejdet eller som turist, har vi et hotel, som passer til lejligheden! Tæt på vores hoteller har du adgang til Norrlands største udvalg af butikker i det populære shoppingcenter In samt på hovedstrøget Storgatan. Tag med familien og besøg vandlandet Himlabadet, som er meget populært hos børnefamilier. Inden for en omkreds på 20 km fra vores hotel finder du hele 4 slalomanlæg, og på Södra Bergets friluftsanlæg er der fine lysløjper. Derudover ligger Sundsvalls største attraktioner såsom Tonhallen og Sidsjöns Friluftscentrum inden for en bekvem afstand. Sundsvall er desuden en populær studieby i kraft af det lokale Mittuniversitet.

Oplev Norrland og Sveriges flotteste by!

Nærliggende destinationer

Borlänge

Gävle

Hudiksvall

Östersund

 

Læs mindre
4 hoteller i Sundsvall

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.