Medlemskab

Destination

Ti energiindsprøjtninger til dit møde: "Den mest behagelige arbejdsdag længe!"

Møder og konferencer kan sommetider blive lange og ensformige. Hvad med at løse nogle sjove opgaver sammen? Få eksperttips til energiindsprøjtninger til dine møder og konferencer i Norges hovedstad.

 • "Det er den bedste arbejdsdag, jeg længe har haft," siger Jannicke grinende.

 • Hun og hendes kolleger tager en selfie ved Escape Games i Oslo – et sted, hvor du skal løse opgaver og gåder mod uret. Det er udfordrende og sjovt, og arbejdsdagen tager en drejning, som de ikke forventede på seminaret.

 • "Alle lange møder kræver lidt energi, som man f.eks. kan få ved at finde løsninger sammen i escape rooms," siger Jannicke, der er leder i en virksomhed i Oslo. Hun fortsætter:

 • "Det er også godt til teambuilding, og vi lærer hinanden at kende på en helt anden måde."

 • Teambuilding er en af de mange kreative aktiviteter, du kan deltage i, når din virksomhed afholder møder eller workshops i Oslo.

 • Eksperttips til vellykkede møder

  "Gode møder kendetegner udvikling af indhold, der tager hensyn til længden af præsentationerne og det overordnede program."

 • "Når man indarbejder pauser og kulturoplevelser eller samtaler, bliver folk skarpere, og det hjælper dem med at forstå budskabet endnu bedre," siger André Schreiner, hoteldirektør på Clarion Hotel® The Hub.

 • Han mener, at Oslo er den perfekte by til spændende tidsfordriv.

 • "Det er en intim by, der har meget at byde på. Afstandene er korte, og det er nemt at kombinere forskellige oplevelser og steder. Desuden skal det påpeges, at det er en velfungerende by."

 • "Man ankommer til tiden, og det er nemt at komme frem og tilbage. Få steder i verden fungerer lige så godt som Norge, når det gælder transport, seværdigheder, hoteller og restauranter," siger Schreiner.

 • I Oslo er der masser af aktiviteter, der kan løfte dit møde til et helt nyt niveau og skabe frisk energi.

 • Vi har alle prøvet det – møder, der føles uendelige og får os til at tænke på alt muligt andet. Men når man introducerer en overraskende og sjov aktivitet for medarbejderne, stiger både effektiviteten og kreativiteten.

 • Under et ophold på et af Strawberrys centralt beliggende hoteller kan du nemt planlægge både inspirerende aktiviteter, der appellerer til kunstentusiaster, og aktiviteter, der virkeligt udfordrer dine kolleger.

Her er ti inspirerende pauseforslag i det centrale Oslo

1. The Escape Games


Er dine kolleger dygtige nok til at håndtere denne udfordring i pausen? Opgaverne tager kun 60 minutter at gennemføre. Her kan I vælge mellem at navigere en ubåd til Oslos havn for at undgå at blive fanget om bord for evigt, en rejse til det vilde vesten, hvor I skal stoppe et tog eller ondskabens hus, hvor målet er at blive færdig før det andet hold. Dette er en virkelig sjov teambuildingaktivitet, der lader medarbejdere mentalt op til det næste møde. Få mere at vide her.


"Arg! Der er en mand inden i døren! Der er blod og værktøj her. Ondskabens hus er absolut ikke en mulighed," siger kollegerne med en blanding af latter og frygt. De beslutter sig for at prøve ubådsmissionen.


De tager kostumer på, og gruppen drøfter strategien og mulighederne for at løse udfordringen. Af hensyn til sammenholdet bliver ingen udpeget som den mest intelligente, men de glæder sig til at løse opgaverne, efterhånden som de kommer.


2. Svømning året rundt


Flere og flere er hoppet med på idéen om helårssvømning, og der er dukket nye saunaer op i hele Oslo. Nogle af de mest charmerende er de flydende saunaer, der ligger fortøjret på Oslofjorden med udsigt over operahuset, Munch-museet og resten af Oslo by.


"Det føles som om, at jeg nulstiller min hjerne," siger Sverre, der elsker at svømme på alle årstider og i alle temperaturer.


Du kan udfordre dine medarbejdere med isbade eller vintersvømning, hvor de blot kan møde op og prøve, eller du kan booke en privat sauna. Der er plads til 8-25 personer i en privat sauna. Besøg Oslo Badstueforening for at få mere at vide. Isbade kan kombineres med mødelokalerne Haven, Styrerom eller Gustav på Amerikalinjen, der ligger bare et stenkast fra Oslofjorden og Oslos flydende saunaer.

Man jumping into the water from the sauna in Oslo.
 • 3. MUNCH

  Det er næsten utænkeligt at tage til Oslo uden at opleve det imponerende nye Munch-museum. Især hvis du allerede har isbadet med kunstmuseet i Bjørvika i baggrunden.

 • MUNCH er nu et af de største museer i verden, der er dedikeret til en enkelt kunstner.

 • Besøg museet for at få kunst- og kulturoplevelser på 13 etager og komme tæt på Edvard Munchs liv og arbejde, herunder hans mest ikoniske maleri, Skriget.

 • Clarion Hotel® Oslo har en førsteklasses kunstsamling og byder på mere end 13 små og store møde- og konferencelokaler.

 • 4. Deichman-biblioteket

  Oslos nye hovedbibliotek er meget mere end bare et hjemsted for bøger.

 • Det er først og fremmest en imponerende og inspirerende bygning, både udvendigt og indvendigt.

 • Det er hele turen værd bare at se bygningen på 19.600 m², der spænder over fem etager. Du kan tage en kop kaffe på stueetagen, udforske hele bygningen, slappe af i designermøblerne og opleve inspirationen på dette berømte bibliotek.

 • Husk at besøge hjemmesiden forud for dit besøg, så du kan se, hvad der tilbydes af workshops og foredrag. Det er gratis at besøge Deichman, og du kan tilbringe så meget tid der, som du vil.

 • Clarion Hotel® Oslo er det nærmeste hotel med fremragende mødelokaler, en fantastisk restaurant og udendørsservering.

5. Bjørvika og havnepromenaden


Bjørvika er Oslos hippe nye område. Her kan du nyde mindst to aktiviteter på én gang. Nyd en samtale under en gåtur fra operahuset, gennem Barcode og ud til Sørenga. Eller gå hele turen langs hovedstadens nye havnepromenade. Om sommeren kommer du forbi to af Oslos skønne bystrande, hvor du virkeligt kan opleve hovedstaden fra sin bedste side. Vi anbefaler, at du henter doughnuts og kaffe fra Talormade-bageriet i Bispevika, så du kan få en New York-oplevelse i din pause.


6. Nasjonalmuseet


I juni 2022 blev hele samlingen fra Nasjonalgalleriet, Museet for samtidskunst og Kunstindustrimuseet samlet under ét tag på det nye Nasjonalmuseet. Det er Nordens største kunstmuseum og ligger på Aker Brygge. Her finder du landets mest omfattende samlinger af kunst, arkitektur og design – herunder nationalklenodiet, maleriet Brudeferd i Hardanger af Adolph Tidemand. Der er også et separat Edvard Munch-lokale.


7. Bollebar


Hvis kunstturen på Nasjonalmuseet har gjort dig lidt småsulten, er Bollebar, der ligger lige udenfor, et besøg værd. Her kan du smage boller, som du aldrig har prøvet før. I lyserøde omgivelser og en fed indretning kan du vælge mellem fyldte, toppede, sprøde, dryssede, søde og salte boller. Det er en madoplevelse ud over det sædvanlige.


Nær Nasjonalmuseet og Bollebar ligger hotellet The Thief. Her finder du eksklusive mødelokaler, og du kan også reservere stedet FJORD med egen tagterrasse.


8. Syng


Hvis din virksomhed er klar til en udfordring, kan du løfte dit møde til nye højder med karaoke i pausen. Book Syng, og få jer et godt grin. Der er private karaokelokaler med plads til 4-15 personer. Bare sørg for, at du kan håndtere det, når dine kollegers nynner ABBAs Dancing Queen under resten af workshoppen...


9. Lej din egen biograf


Hvis du vil afslutte en mødedag på en helt unik måde, kan du arrangere en intim og privat filmoplevelse. Sommerro Hotel har sit eget biografrum med komfortable art deco-loungestole og tæppe på væggene. Biografen kan lejes til alt fra præsentationer og lanceringer til private filmaftener. Hotellet har otte historiske værelser i alt, der kan lejes til møder og arrangementer af forskellige størrelser.


Gå ikke glip af denne fantastiske historie om Sommerros chef for gæsterelationer, Dominic Gorham, der har mødt sangeren Adele og den tidligere præsident Barack Obama, og hemmelighederne bag fremragende service.


10. Paradox Museum


Paradox Museum ligger lige i centrum af Oslo og vil helt sikkert både give anledning til eftertanke og masser af latter i pausen. Museet har over 70 paradoksbaserede udstillinger og er velegnet til alle aldre. Her kan du flyde på hovedet, mens du holder en ballon, lægge dit hoved på en tallerken og gå gennem en roterende tunnel. Museet byder på en usædvanlig oplevelse, masser af samtaleemner og gode billeder til de sociale medier.


"Tag et billede, mens jeg stikker hovedet herop," siger Adrian. Hans kolleger griner og tager billeder. Samtalerne handler om alt muligt andet end arbejdet, og det er tydeligt, at det er en tiltrængt social pause.

Colleagues having fun at The Paradox Museum in Oslo.

Sådan skaber man en god mødedynamik

Strawberry har en række hoteller i centrum af Oslo med konference- og mødefaciliteter. Derudover er der flere nye hoteller lige uden for centrum, såsom Quality Hotel™ 33 Økern. Alle hotellerne ligger stadig inden for kort afstand af de muligheder for kreative pauser, som Oslo byder på. Men før du planlægger dit møde, er der nogle ting, du bør overveje, ifølge hoteldirektøren på Clarion Hotel® The Hub, André Schreiner.


"Det vigtigste er at vide, hvad du vil have ud af dit møde. Hvad er målet og hensigten med mødet? Det skal du have gjort klart for dig selv, før du kontakter hotellet, så der kan udvikles det rigtige mødeformat for dig. Denne plan styrer din opsætning og dit program. Derefter kan vi både planlægge og give tip og vejledning om, hvordan mødet kan afholdes. Hvis man ved, hvad man vil have ud af mødet, er der fantastiske muligheder," siger Schreiner.


Strawberry tager sig derefter af alle de praktiske detaljer – ikke kun lokalerne – men kan også planlægge dine frokoster og pauser. Dette gælder, uanset om I er 5 eller 500 personer.


Vi anbefaler altid en eller anden form for socialt samvær, når I er færdige, så I kan bearbejde dagen. Vi har et lokale til uformelle samtaler, som kan skabe en god stemning og tiltag efter et møde.

Colleagues doing meeting activities in Oslo.

Hoteller i Oslo med fantastiske møde- og konferencelokaler

Clarion Hotel® The Hub


Hvor: Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo


For hvem: Hotellet ligger i centrum af Oslo og lige ved Oslos hovedbanegård, hvilket er praktisk for dem, der ankommer med fly eller tog. Velegnet til både mindre grupper og større konferencer.


Hvorfor: Det er et nyt og moderne konferencehotel. Her finder du Kongressalen, en sal på 900 kvadratmeter, 22 mødelokaler og et VIP-lokale på 80 kvadratmeter. Hotellet har også fitnesslokale og spa. Det er desuden kendt for sin udsigt over Oslo og Oslofjorden. Der er mulighed for at spise både frokost og middag på hotellet med et spændende madkoncept udviklet af stjernekokken Marcus Samuelsson.


Clarion Hotel® Oslo


Hvor: Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo


For hvem: Et nyt, centralt beliggende hotel tæt på Oslos hovedbanegård. Tæt på Munch-museet og Bjørvika. Velegnet til dem, der gerne vil have kunst i fokus. Her finder du også det separate galleri Sketch, og der hænger endda et Munch-maleri i receptionen.


Hvorfor: Hotellet har en konferencekapacitet til 1.200 personer. Den største sal har plads til 400 personer i biografopstilling eller 200 personer i banketopstilling. Du finder også mindre mødelokaler. Hotellet har både en bar og en restaurant.


THE THIEF


Hvor: Landgangen 1, 0252 Oslo


For hvem: Inden for gangafstand fra togstationen ved Nasjonalteateret. Her kan du bo tæt på Nasjonalmuseet og Astrup Fearnley Museet. Hotellet har en spa og ligger lige ved vandet med saunaer i nærheden. Her har du og dine kolleger adgang til en restaurant, bar og tagterrasse.


Hvorfor: Du kan afholde arrangementer for op til 150 personer. Eksklusive bestyrelseslokaler og mødelokaler, der også kan gøres mere private, hvis det ønskes. The Thief er også hjemsted for FJORD, lokaler med egen tagterrasse med udsigt over Oslofjorden.


Quality Hotel™ 33


Hvor: Østre Aker vei 33, PB 172 Økern (11 minutter fra centrum med metro)


For hvem: For dem, der ønsker absolut alt på ét sted, er dette et inspirerende valg. Hotel, fitnesscenter, gode udendørs løbestier, café, restaurant og Top Floor 33, en bar med panoramaudsigt over Oslofjorden.


Hvorfor: Quality Hotel™ 33 er blevet kåret som et af hovedstadens bedste trænings- og konferencehoteller. Konferenceafdelingen har 17 moderne konferencelokaler med den nyeste teknologi og med en samlet kapacitet på op til 980 deltagere. Her kan du skræddersy din mødeplan med alt fra små mødelokaler til de meget større. Lokalerne er lyse, luftige og moderne.


__Skal du på forretningsrejse til Oslo? Udforsk mødelokaler og konferencefaciliteter her.__

Seneste indlæg