MedlemskabMine bookingerKundeservice

Hoteller

De fineste hoteller i Helsinki: Centrale beliggenheder, solid morgenmad og rummelige værelser

Finlands hovedstad vrimler med fremragende hoteller – som er perfekte til alle lejligheder.

  • For mange forbliver den finske hovedstad en uopdaget destination, men den er perfekt til dem, der søger en ferie fyldt med lækker mad, unikke shoppingoplevelser og indholdsrige kulturelle møder.

  • Og endnu bedre: Hvis du bor på et af vores hoteller, får du det perfekte udgangspunkt for dit besøg.

  • En gruppe venner fra Norge er rejst fra Oslo for at holde en forlænget weekend i Helsinki. De har valgt at bo på Hotel Fabian.

  • "Det er det perfekte valg for os. Hotel Fabian ligger centralt, har en solid morgenmad inkluderet og rummelige værelser – alt sammen til en fantastisk pris," siger Jørgen.

  • "Og medarbejderne er meget venlige og serviceminded. De har gjort vores weekend endnu bedre," tilføjer Alexander.

  • Her er vores bedste valg til overnatning – til enhver lejlighed.

Clarion Hotel® Helsinki – Et unikt hotel med pool og byens bedste udsigt

Med sine 16 etager og den bedste udsigt i den finske hovedstad fra sin Sky Room-skybar er Clarion Hotel® Helsinki et helt unikt hotel i Finland. Hotellet ligger i det nye, rolige og trendy kvarter Busholmen, vest for Helsinki. Byens centrum ligger kun en kort gåtur væk, så du får det bedste fra begge verdener.

Udover den betagende tagterrasse på Sky Room har Clarion Hotel® Helsinki en smuk, opvarmet tagpool. Den er et must for hotellets gæster. Roof Top Pool and Terrace tilbyder panoramaudsigt i tre retninger. Hotellets sauna og fitnessrum ligger på samme etage, så bare læn dig tilbage og nyd dagen. Adgang er naturligvis gratis for hotellets gæster.

Hotellets to glasbeklædte tårne er forbundet af en gennemsigtig gangbro i glas.

Clarion Hotel Helsinki har 425 moderne værelser i nordisk design. Hvis du ønsker overnatning med lidt ekstra luksus, har hotellet flere suiter til rådighed, hver med sit unikke præg.

Hvis dit ophold i Helsinki involverer møder eller konferencer, er Clarion Hotel Helsinki det perfekte hotel. Hotellet byder på adskillige konferencelokaler og mødelokaler samt et kongrescenter med plads til 1.000 deltagere. I 2019 vandt Clarion Hotel Helsinki prisen for de bedste mødefaciliteter ved de prestigefyldte Evento Awards.

St. George – finsk luksus for par

Hotel St. George er et af Helsinkis mest luksuriøse og ærværdige hoteller. Den ældste del af hotellet kan spore sin oprindelse helt tilbage til 1840'erne, så der er masser af historie inden for hotellets vægge. Hotellet er siden blevet opgraderet flere gange og tilbyder i dag syv etager med luksus fordelt på 148 værelser og syv suiter.

Ud over smagfuldt indrettede værelser er St. George kendt i den finske hovedstad for sine spa- og fitnessfaciliteter. Komplekset har en holistisk tilgang til spa-behandlinger med fokus på hele kroppen. Her finder du alt, hvad du har brug for til total afslapning og kvalitetstid sammen med din partner, herunder en række behandlinger og forskellige former for massage.

For den ultimative start på dagen tilbyder St. George en af byens bedste morgenbuffeter. Der serveres friskbagt brød fra hotellets eget bageri, St. George Bakery. Sidstnævnte serverer også frokost hele dagen, hvis du skulle blive småsulten. Om aftenen kan du få en thailandsk gourmetoplevelse på stjernekokken Tomi Björcks restaurant, Boon Nam, der ligger i stueetagen.

Det anbefales varmt at besøge hotellets Wintergarden Bar inden middagen. Deres signaturcocktail "Learning to fly" er en oplevelse i sig selv og serveres i et specielt designet cocktailglas inspireret af den finske kunstner Pekka Jylhäs værk af samme navn.

Når vi taler om kunst, har St. George omkring 400 værker udstillet på værelser og i fællesområder. Dette kombineret med en unik beliggenhed i centrum af Helsinki og gratis cykeludlejning for hotellets gæster gør St. George til den perfekte base for at udforske den finske hovedstad med din partner.

Rooftop terrace at Clarion Hotel Helsinki.

Hotel Fabian – et unikt hotel i det gastronomiske kvarter

Gastronomiske oplevelser er måske ikke det første, der falder dig ind, når du tænker på Helsinki og Finland. Sandheden er, at Nordens østligste hovedstad vrimler med fantastiske restauranter – og Hotel Fabian er det perfekte udgangspunkt til at udforske dem alle.

Dette boutique-hotel ligger i nærheden af Kasarmitori-torvet, et område, der konstant stræber efter at være hjemsted for Helsinkis bedste restauranter. Inden for kort gåafstand finder du Palace Restaurant, der har to Michelin-stjerner, den overkommelige Baskeri & Basso, hvor det er nærmest umuligt at få et bord, Gastrogrill Muré, hvor du får byens bedste bøf.

Vi skal også nævne det georgiske Rioni, fine dining på Savoy, den fransk-finsk-asiatiske bistro The Cock og italiensk pizza på Via Tribunali.

Drinks nydes bedst på den "hemmelige" cocktailbar, Via Tribunali.

På trods af sin centrale beliggenhed ligger Hotel Fabian i en stille gade. Hotellet har 58 værelser i forskellige størrelse, der imødekommer alles behov. For eksempel, hvis du rejser med familie eller en større gruppe venner, er det muligt at få tilstødende værelser, hvor du har dit eget soveværelse, men et større fællesområde.

Nogle af værelserne har også eget køkken.

Der serveres lækker morgenmad, tilberedt med friske, økologiske råvarer, indtil kl. 11.00 i weekenden. Bagværket leveres af det legendariske Kanniston Leipomo-bageri.

GLO Hotel Airport – perfekt til korte ophold i Helsinki

Nogle gange er enkelhed nøglen, og det er her, GLO Hotel Airport er det perfekte valg. Hotellet er det eneste, der ligger inde i terminalen i Helsinki Vantaa lufthavn, hvilket gør det til et fremragende valg, hvis du skal med et tidligt fly.

På grund af sin nærhed til terminalen tilbyder hotellet ikke sin egen morgenmadsservice. I stedet arbejder hotellet tæt sammen med flere af lufthavnens spisesteder og tilbyder en række forskellige muligheder. På den måde kan du nemt vælge, hvad der passer dig bedst.

Ligesom andre Strawberry-hoteller har alle værelser et smagfuldt design og selvfølgelig meget komfortable senge.

Hvis du har lang ventetid før din næste flyrejse, har GLO Hotel Airport en fremragende service: RestPods. Hotellet har ti af disse små værelser, som er ideelt, hvis du har brug for et fredeligt sted at arbejde eller slappe af, før din rejse fortsætter. Hver RestPod er indrettet til 1-2 personer og har en sovesofa, seng og et lille arbejdsområde, der kan lejes på timebasis og fås i forskellige størrelser.

Hotel F6 – når du rejser med venner

Hipt, trendy og centralt er de tre ord, der bedst beskriver Hotel F6. Dette boutique-hotel ligger i hjertet af Helsinkis centrum, et stenkast fra Kasamitori-pladsen og Esplanadeparken.

Hotellet er stilfuldt indrettet med 76 unikke værelser og giver den perfekte urbane følelse, som den ultimative weekendtur med venner kræver. Her kan du nyde en morgenmad baseret på økologiske produkter, et 24-timers fitnesscenter og en fantastisk gårdhave i sommermånederne. Gården kan bruges til at nyde lækre cocktails eller nøje udvalgte vine fra hotellets bar, Runar. Baren er opkaldt efter den finske arkitekt Runar Finnilä og er det optimale sted at starte aftenen, før du går ud i natten for at udforske den finske hovedstad.

Modern lobby at Hotel Lilla Roberts in Helsinki.

Hotel Lilla Roberts – for de designbevidste

Finland og Helsinki er verdensberømte for deres design, som Hotel Lilla Roberts har ladet sig inspirere af. Hotellet har til huse i en bygning, der er noget sjælden – en tidligere transformerstation, der også engang var en politistation (!).

Stilen er inspireret af Art Deco-bevægelsen i 1930'erne og tilbyder 130 elegante og rummelige værelser i hjertet af Helsinki designdistrikt med kort afstand til restauranter, butikker og attraktioner.

Morgenmaden er nordisk med et twist med fokus på økologisk og hjemmelavet mad. Hotel Lilla Roberts har også sin egen bar, Bar Lilla e, og restauranten Krog Roba, hvor du finder en af Helsinkis bedste frokost- og brunchmuligheder.

Der er også et 24-timers fitnesscenter, der er gratis for hotellets gæster.

Seneste indlæg