Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard er genåbnet og tilbyder dig en moderne komfort i historiske omgivelser. Du får her en fantastisk beliggenhed i den arktiske metropol Longyearbyen, 88 premium-værelser og suiter, restaurant samt bar.

Funken Lodge 5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Morgenmad

Begynd dagen med en mættende og lækker morgenmad, inden du tager hul på dagens Svalbard-oplevelser. Morgenmadsbuffeten har bl.a. varme retter, hjemmelavet syltetøj og friskpresset juice. Morgenmaden serveres i Funktionærmessen Restaurant, der ligger på anden etage.

Åbningstider

Mandag - søndag 07.00 - 10.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Du er hjertelig velkommen til at parkere snescooteren, hundeslæden eller din bil hos os. Der findes parkeringsmuligheder lige uden for hotellet, og du betaler ingen parkeringsafgift for disse.

  • Træningsfaciliteter på Clarion Hotel

Fitnessfaciliteter

Funken Lodge tilbyder gratis træningsfaciliteter til alle gæster, og fitnessrummet er åbent hver dag, hele året rundt. Med vores store udvalg af konditions- og styrkemaskiner har du ingen grund til ikke at få sved på panden. På med træningstøjet og op på første etage!

Åbningstider

Alle dage: 06.00 - 22.00

Sauna

Efter en lang dag ude på eventyr i kulden, kan du tø op i hotellets sauna. Velkommen til relaxafdelingen på Funken Lodge. Her kan du slappe af hver dag, når du vil mellem kl. 14.00 - 22.00.

  • Få dit tøj vasket på Clarion Hotel

Vaskeservice

Er der kommet en plet på skjorten eller på kjolen, som du skulle have på til den store middag? Trænger du blot til at få vasket tøj? Vi tilbyder vaskeservice til alle gæster fra mandag til fredag. Du kan få returneret tøjet samme dag!

Husk blot at aflevere vasketøjet i receptionen før klokken 9.00, og så får du returneret det rene og pæne tøj samme dag klokken 18.00. Vaskeposen finder du i garderobeskabet på værelset.

Vaskeservicen er tilgængelig mandag til fredag. Aflevér dit vasketøj til receptionen inden klokken 09.00 og få det rene tøj returneret klokken 18.00. 

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Førerhund

Hos os er førerhunde selvfølgelig velkomne. Kontakt os i forbindelse med bestillingen, så vi kan finde et passende værelse og yde den bedste service for jer begge. Det er selvfølgelig helt uden ekstra omkostninger!

  • Wifi på Clarion Hotel

Frit tilgængeligt WiFi

Funken Lodge har frit tilgængeligt WiFi på alle værelser samt i fællesarealerne. Kontakt receptionen for loginoplysninger og surf herefter løs!

Øvrige tjenester

  • Elevator
  • Handicapværelser
  • Møderum
  • Kæledyr ikke tilladt

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.