Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hotel på Svalbard

Udforsk Svalbards uberørte vildmark eller tag på opdagelse blandt det store tilbud af kultur, mad og shopping. Oplev det spændende dyreliv, nordlyset og arktiske ekspeditioner i en ekstrem og varieret natur. Book en overnatning på Funken Lodge!

Nord for Polarcirklen - syd for Nordpolen

Svalbard ligger nord for Polarcirklen, syd for Nordpolen - og lige i centrum for dit næste store eventyr. Svalbard er afsidesliggende, eksotisk og ekstremt. Her er det elementerne, som råder. Spitsbergen er den største ø på Svalbard, og det er her, vi finder Longyearbyen, verdens nordligste by. Den er omkranset af et snedækket landskab og byder på en rig historie, kulturoplevelser, et spændende dyreliv og aktiviteter for alle.

Hotel centralt i Longyearbyen

Vores nordligst beliggende hotel, Funken Lodge, ligger på Haugen i Longyearbyen med en flot udsigt over Adventfjorden og det karakteristiske Hiortfjell. Funken Lodge ligger 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og der er ikke langt til Longyearbyens centrum, aktiviteter, seværdigheder og taxfree-butikker.

Uendelige muligheder året rundt

Når du endelig har bestemt dig for at tage ud på et Svalbard-eventyr, findes der uendelige muligheder til både lands og søs. Med den tætte beliggenhed til en rig og varieret natur kan Svalbard byde på oplevelser, som du ikke finder andre steder i verden. Om vinteren står den på nordlyssafari, hundeslædekørsel, spændende isgrotter og fossiljagt. Tag på dagsture eller længere ekspeditioner, hvor du udforsker isbræer, fjelde og fjorde i vest samt den arktiske vildmark i øst. Hvis du er heldig, får du et glimt af en isbjørn, en hval eller et rensdyr. Om sommeren kan du tage på vandre- og kajakture samt sejle på de smukke fjorde under sommersolen.

Oplev det kulinariske Svalbard

Når du trænger til en pause fra det spændende udendørsliv på Svalbard, er der mulighed for at sætte tempoet ned med sjove indendørsaktiviteter. Longyearbyen kan for eksempel friste med verdens nordligste øl-, vin- og champagnesmagning. Er du til gode kulinariske oplevelser, har du desuden mulighed for at deltage i en chokoladesmagning eller nyde et godt måltid på Svalbards bedste fine-dining restaurant, Funktionærmessen Restaurant. Her serveres der både internationale og arktiske retter i verdensklasse.

Skræddersy din Svalbard-oplevelse

Et godt tip er at skræddersy din oplevelse på Svalbard ved at kontakte det imødekommende personale på Funken Lodge. Her får du tips om de mange arktiske seværdigheder, og medarbejderne guider dig frem til de oplevelser, du bare ikke må gå glip af – og derudover booker de det hele for dig. Lad Svalbard være dit næste rejsemål. Du kommer ikke til at fortryde valget!

Mere om Svalbard

Magisk vinter på Svalbard – 4 ting du ikke må gå glip af!

Oplev magiske Svalbard om sommeren - aktiviteter du bare må opleve!

Lignende destinationer

Bodø

Tromsø

Harstad

Læs mindre
1 hotel i Svalbard

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.