Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard er genåbnet og tilbyder dig en moderne komfort i historiske omgivelser. Du får her en fantastisk beliggenhed i den arktiske metropol Longyearbyen, 88 premium-værelser og suiter, restaurant samt bar.

Funken Lodge 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Velkommen til Svalbard og Funken Lodge! Efter en totalrenovering i 2017 er det historiske hotel nu atter klar til at byde gæsterne velkommen, nu med en ny og storslået fremtoning. Du kan forvente dig en stilfuld elegance og moderne komfort i disse historiske omgivelser. På Funken Lodge får du en helt unik Svalbard-oplevelse midt i den arktiske metropol Longyearbyen.  

Central og unik beliggenhed i Longyearbyen

Med sin unikke og centrale placering på Haugen har Funken Lodge en fantastisk panoramaudsigt over Longyearbyen. Funken Lodge ligger kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og du har desuden en umiddelbar adgang til Svalbards kulturliv, shoppingmuligheder, seværdigheder og den uberørte vildmark.

Planlæg dit Svalbard-eventyr sammen med os

Funken Lodge er et fuldservice hotel, og vores dygtige medarbejdere hjælper dig med at gøre dit besøg på 78 grader nord så fantastisk som muligt. Vil du på hvalsafari, jagte nordlyset eller på ekspedition? Eller vil du være polarfarer som Amundsen og Nansen og nå så langt mod nord som muligt? Uanset hvad du vil have ud af dit ophold, hjælper vi dig med at booke aktiviteter og oplevelser for hele familien eller vennegruppen, så I sammen skaber minder for livet. Tag kontakt til os og skræddersy dit eventyr på Svalbard.

Funktionærmessen Restaurant

På Funken Lodges første etage finder du Svalbards bedste fine-dining restaurant, der går under navnet Funktionærmessen Restaurant. Den nyistandsatte restaurant byder på en unik kulinarisk oplevelse i en stemningsfuld atmosfære. Her nyder du velsmagende retter med et godt udvalg af vin eller champagne – der er hele 300 typer, så der er skam nok at vælge imellem! Morgenmadsbuffeten serveres også her, og den indgår i værelsesprisen for alle hotelgæster. Læs mere om det historiske spisested Funktionærmessen Restaurant.

Funken Bar

Fra tidlig morgen til de sene nattetimer er Funken Bar hotellets samlingspunkt. Nyd forfriskende drinks i Longyearbyens eneste cocktailbar eller få varmen i pejsestuen med arktisk litteratur og kaffe. Hvad skal du have fra Funken Bars unikke barkort?

Vin- og champagnesmagning i Det gamle Nordpolet

Den gamle spiritusforretning, Det gamle Nordpolet, fra 1954 er blevet renoveret og er nu et unikt lokale for vin- og champagnesmagninger. De over 70 forskellige champagner på vinkortet giver dig god mulighed for at smage på sjældne og eksklusive bobler i en stilfuld og elegant atmosfære. Arrangér en hyggelig aften for dine kolleger eller vennegruppen. Læs mere og book verdens nordligste vin- og champagnesmagning for dig og dine nærmeste.

Fitnessrum og relaxafdeling

Skal der sved på panden, eller skal pulsen helt ned? Begge dele er muligt på Funken Lodge. Vores veludstyrede fitnessrum er åbent hver dag for hotellets gæster. Tag en tur, hvor du får pulsen op, inden du bevæger dig ind i relaxafdelingen og hotellets sauna.

Et hotel med historie

Hotellet har en lang og rig historie bag sig. Den strækker sig helt tilbage til 1944, hvor bygningen fungerede som bolig for funktionærerne fra Det Store Norske Spitsbergen Kulkompani, som arbejdede med udvinding af kul på Svalbard. I dag er funktionærerne på Funken udskiftet med rejsende, og i 2017 blev Longyearbyens flotteste bygning renoveret til det, som skulle blive Svalbards bedste hotel, Funken Lodge. I februar 2018 åbnedes dørene til det topmoderne hotel, som består af 88 værelser, restaurant, bar, fitnessrum og wellnessafdeling med sauna.

Restaurering

Det er lagt mange kræfter i at tage vare på den specielle historie, som knytter sig til bygningens fundament, og en kulturhistorisk vandring i korridorerne og i fællesområderne er lidt af et must. Her finder du historiske fotografier, gamle kort og avisudklip. Hotellets store værelser byder på en topmoderne komfort med respekt for traditionen og historien.

FAQ

Vil du vide mere om, hvad der findes på vores hotel? Vi har samlet de hyppigste spørgsmål – og svar – om Funken Lodge.

Velkommen!

  • Vei 2124 9170 Svalbard , Norge

Find vej til hotellet

Fra Svalbard Lufthavn, Longyearbyen

Du kommer nemt til hotellet via flybus eller taxi. Lufthavnen ligger 7,1 km fra hotellet. Med taxi tager det omkring 10 minutter at nå frem til hotellet.

Flybus & Taxi

Vi anbefaler Svalbard Buss & Taxi, ring på tlf. 

Om hotellet (Om Funken Lodge)

Konference- og mødelokaler

5 rum, op til 150 deltagere

Antal værelser

88 værelser – 162 sengepladser

Afstand til lufthavnen

Svalbard Lufthavn 7,1 km, ca. 10 minutter med taxi.

Mere information

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.