Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama er et moderne konferencehotel 7 km syd for centrum, har gode busforbindelser og parkering. Med shoppingcenter i nærheden og flere aktivitetsmuligheder for store og små, er du sikret et indholdsrigt besøg.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Panorama

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

The Social Bar & Bistro

I august 2024 åbner vi endelig vores længe ventede restaurant og bar, The Social Bar & Bistro. Og lad os se det i øjnene. Vi er sociale væsener. Selv når vi har brug for privatliv, ønsker vi stadig følelsen af tilhørighed. Ikke mindst, når vi er væk hjemmefra, måske i en ny by, et nyt land. Det er derfor vi har skabt The Social. Et sted baseret på den enkle, men essentielle idé om at fremme samvær og komfort.

Restaurant eller din anden stue? Det er op til dig. Arbejde eller hygge og have det sjovt? Du bestemmer. Dette er et sted for dybfølte samtaler og afslappende stunder, for at møde gamle venner og se nye ansigter. Vi elsker bistroklassikere, men elsker også at overraske dig fra tid til anden ved at tilføje et uventet twist.

Men du venter, kan du drage fordel af vores gode rabatter på nærliggende restauranter. Vores hotelgæster nyder specialpris på Egon, Benja Siam Syd, Sabrura og Pascha Restaurant. Alle restauranterne ligger få minutters gang fra hotellet. Tag kontakt til receptionen for mere information.

Morgenmad

Vi mener, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Begynd dagen med en sund og næringsrig morgenmad, som også byder på en række økologiske produkter.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Lobbybar

Vi bygger nytt og vår nye bar åpner den 1. juli 2024.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.