Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

København: 12. - 20. august 2023

Copenhagen Pride Week er tilbage, og vi genoptager den årlige fejring i midten af august. Dette er en uge, der fejrer mangfoldighed, fællesskab og kærlighed, uafhængigt af seksualitet.

Hvad sker der under Copenhagen Pride Week 2023?

Fra 12. - 20. august er det Copenhagen Pride Week i vores dejlige hovedstad. Gratis koncerter, debatter, pop-up shops og masser af kærlighed og festlige mennesker - og selvfølgelig hovedbegivenheden: Prideparaden!

Hvornår er Copenhagen Pride Parade?
Lørdag 19. august 2023

Hvor kan jeg se og deltage i paraden?
Paraden går gennem centrale dele af København og er ca. 3,3 km lang. Afgang forventes at ske fra Frederiksberg Rådhus, og paraden går normalt via Allegade - Frederiksberg Allé - Vesterbrogade - Hammerichsgade - og ender ved Studiestræde.

Er Pride egentlig sjov?
Ja selvfølgelig! I løbet af ugen vil der være en række spændende arrangementer med fokus på mangfoldighed, ligestilling og kærlighed. Følg med på Copenhagen Prides hjemmeside for mere information om årets program!

 

I 2022 deltog i alt 30.000 mennesker i paraden, og der var hele 300.000 tilskuere. En oplevelse, du ikke bør gå glip af!

 

København Pride Parade 2018

Se billedbomben fra folkefesten!

København Pride Parade 2018 løb af stablen den 18. august - og blev en stor succes! Gaderne var fyldte med kærlighed, varme og aktuelle temaer.

Læs artiklen og se alle billederne her

Stærke stemmer i Pride-bevægelsen

Bliv inspireret af menneskerne, der hver dag arbejder for lige rettigheder og muligheder for alle.

Auroras historie

Aurora var altid en kvinde!

Læs om Aurora, som aldrig var mand, men en kvinde som levede som mand i 25 år, inden hun endelig kunne være sig selv. Aurora giver os også sine dos & don'ts til hvad man kan sige - og ikke bør sige - til transpersoner. 

Læs hendes historie
Når far er homoseksuel

Carolins far sprang ud som homoseksuel: “Er så stolt af ham!”

Hvad sker der, når livet forandres uden at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man, når familien splittes ad og en af forældrene springer ud som homoseksuel? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, blev dette en turbulent tid, der til sidst førte til en vigtig samtale, som gav svar på mange spørgsmål.

Carolins historie & råd
Forældrenes historie

Vi har truffet netværket Stolte forældre til HBTQ-barn, og fået gode tips fra forældrer, som er gået igennem sin egne "komme ud"-processer.

Vi har truffet non-profit organisationen Stolte forældre til HBTQ-børn (HBTQ er tilsvarende LGBT i Danmark), og har fået værdifulde tips fra forældre, der selv er gået igennem sine egne "komme-ud" processer.

Læs om Stolte forældre
Hvorfor vi støtter Pride

Petter A. Stordalen om Strawberry og Pride: "For os betyder mangfoldighed en bedre kultur"

Læs interviewet her
Pride hos Strawberry

Hvordan arbejder vi med ligestilling og mangfoldighed i Strawberry?

Er du interesseret i at arbejde hos os, eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvordan vi arbejder for at skabe en solid kultur baseret på stærke principper og værdier? Tag et kig på interviews med nogle af vores kolleger!

Hør fra vores kolleger
Alt du behøver vide om Pride!

Hvad står "regnbueflaget" for?

Hvilke sange er de mest kendte Pride-sange, og hvilke begivenheder har gjort Pride til hvad det er i dag? Læs mere om den farverige folkefest her!

Læs alt om den farverige folkefest

Pride & Strawberry

Strawberry – Stolt partner til Pride i Norden

Har du brug for et sted at bo?

Hotel i København

Har du brug for et sted at bo under Pride i København? Vi fikser hotellet! Vi har flere hoteller i København, så find din favorit og book i dag. Pride arrangeres også i flere andre byer, hvor vi har hoteller. Hvad med at rejse rundt på en Prideturne til sommer? Vi har hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum.

Se vores hoteller i København og book her
Room for all

Strawberry – Stolt sponsor til Pride

Vi går ind for mangfoldighed, og arbejder hårdt for lige rettigheder og muligheder. Derfor er det med stolthed og glæde, at vi i år er sponsor til Pride i hele Norden!

Tilbage til startsiden for Pride
3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.