Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Lokal social ansvarlighed: Sådan bidrager vi til naboskabet

Vi vil være ansvarlige aktører og gode naboer. Med mere end 200 hoteller har vi mulighed for at påvirke forholdene omkring os. Det er en del af vores kultur.

Alle kan gøre noget. Det er nøgleordene i vores arbejde for lokal, social ansvarlighed.

Små og store projekter i hele Norden

I 2016 lancerede vi en intern WeCare-fond, hvor hotellerne kan ansøge om støtte til lokale projekter. Nogle af vinderne kan du læse mere om længere nede. Igennem årene har flere hoteller fået støtte fra fonden til forskellige aktiviteter og projekter, som på et eller anden måde bidrager til lokalsamfundet. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og for os er det en del af vores kultur at være ansvarlige aktører.

Engagerede medarbejdere

Med så mange engagerede medarbejdere og hoteller har vi mulighed for at påvirke forholdene omkring os. Det skaber værdi for lokalsamfundet, men også stolthed og endnu større deltagelse og interesse hos de ansatte og hos hotellernes gæster. Vi har arrangeret flere forskellige aktiviteter og samarbejder gennem årene. Nedenfor kan du se eksempler på lokale aktiviteter, som vi arbejder med.

Læs mindre

Ensomt juletræ søger gaver

I december hvert år gennemfører alle vores hoteller insamlingen, som går under navnet Ensomt juletræ søger gaver. Målet er at sprede juleglæde og give udsatte børn og voksne en bedre jul.

Hotellerne samarbejder med lokale organisationer efter eget valg for at sikre, at alle de indsamlede julegaver finder vej til et passende hjem inden juleaften.

Julegaver

Siden 2012 er mere end 500,000 gaver samlet ind! Alle er velkomne til at hjælpe os med at gøre julen mere speciel for flere børn og voksne. Aflevér en gave på et af vores hoteller i starten af december for at sprede mere juleglæde.

Sådan deltager du

En julesaga fra Oslo

Alle vores hoteller gjorde en fantastisk indsats for kampagnen Ensomt Juletræ i 2022, og Clarion Hotel® The Hub er ingen undtagelse. Læs mere om, hvordan hotellet samarbejder med folk i nærområdet for at gøre julen mere speciel for flere i Oslo.

Læs artiklen her

Vil du vide mere?

WeCare er vores sociale ansvarlighedsarbejde

Vil du vide mere om, hvilke andre områder der satses stort på inden for Strawberry? Klik på knappen, og så kommer du tilbage til startsiden!

Til startsiden for WeCare
3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.