Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Lokal social ansvarlighed: Sådan bidrager vi til naboskabet

Vi vil være ansvarlige aktører og gode naboer. Med mere end 200 hoteller har vi mulighed for at påvirke forholdene omkring os. Det er en del af vores kultur.

Alle kan gøre noget. Det er nøgleordene i vores arbejde for lokal, social ansvarlighed.

Små og store projekter i hele Norden

I 2016 lancerede vi en intern WeCare-fond, hvor hotellerne kan ansøge om støtte til lokale projekter. Nogle af vinderne kan du læse mere om længere nede. Igennem årene har flere hoteller fået støtte fra fonden til forskellige aktiviteter og projekter, som på et eller anden måde bidrager til lokalsamfundet. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og for os er det en del af vores kultur at være ansvarlige aktører.

Engagerede medarbejdere

Med så mange engagerede medarbejdere og hoteller har vi mulighed for at påvirke forholdene omkring os. Det skaber værdi for lokalsamfundet, men også stolthed og endnu større deltagelse og interesse hos de ansatte og hos hotellernes gæster. Vi har arrangeret flere forskellige aktiviteter og samarbejder gennem årene. Nedenfor kan du se eksempler på lokale aktiviteter, som vi arbejder med.

Læs mindre

Ensomt juletræ søger gaver

I december hvert år gennemfører alle vores hoteller insamlingen, som går under navnet Ensomt juletræ søger gaver. Målet er at sprede juleglæde og give udsatte børn og unge en bedre jul.

Alle vores hoteller samarbejder med lokale organisationer, som de selv har udvalgt. Alle de julegaver, som lægges under juletræerne på hotellerne, går siden hen til de udvalgte organisationer.

Julegaver

Siden 2012 er mere end 450,000 gaver samlet ind! 

Mere om Ensomt juletræ søger julegaver

Et juleeventyr fra norske Skien

Alle vores hoteller gjorde en fantastisk indsats ved Ensomt juletræ søger gaver 2017, men et hotel skilte sig lidt ekstra ud. Her satte man en ny rekord for antal indsamlede julegaver, og det var tydeligvis et specielt øjeblik, som gjorde et stærkt indtryk på hoteldirektøren.

Juleeventyret fra Skien

Vil du vide mere?

WeCare er vores sociale ansvarlighedsarbejde

Vil du vide mere om, hvilke andre områder der satses stort på inden for Strawberry? Klik på knappen, og så kommer du tilbage til startsiden!

Til startsiden for WeCare
3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.