Er det svært at få kvalitetstid med familien? Arbejde, skole og fritidsaktiviteter fylder meget i hverdagen, og af og til føles det som om, at dagene bare flyver forbi. Det er hyggeligt at rejse væk med familien og børnene, men det kan også være en udfordring at finde den helt rigtige overnatning. Hvis du vil ud at rejse med familien til sommer, har vi her et par gode tips til jer!

barnens-sommar-children-water-quality-hotel-skjargarden.jpg

Tjek ind – der venter en spændende overraskelse til vores VIP-gæster

Om sommeren kan du sammen med familien bo på et af vores Quality Hotel og lade de mindste have det sjovt med masser af aktiviteter. Alle børn, som tjekker ind, får en overraskelse! I en skattekiste eller gavepose gemmer der sig småting såsom farvekridt, malebog, sæbebobler, skattekort, balloner og andet, som børnene kan lege med. Der uddeles også små guldmønter, som kan veksles til is.

Gratis softice er ultrapopulært! Foto: Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen.

Børnenes hotel – fyldt med aktiviteter for de små (selvfølgelig helt gratis)

  • Børnenes Sommer er til for vores mindste gæster, men også for at aflaste trætte forældre.
  • Hotellerne tilbyder forskellige typer aktiviteter, enten indendørs eller udendørs. Eksempler på hvad børnene kan finde på hos os er skatteajgt, hoppe rundt i en hoppeborg, hoppe på trampolin, spille bordtennis og en masse andet sjov! Visse hoteller har desuden aktivitetsrum med lege og sjove spil. Hør ad med dit Quality-hotel for at se, hvilke aktiviteter, de tilbyder.
  • Aktiviteterne er helt gratis, og du betaler ikke noget ekstra udover værelset.

Hotellet tilbyder også skræddersyede børnemenuer, som er et stort hit, og også forældrene kan nyde en god middag, som afsluttes med shuffleboard.

Go bananas i puderummet! Foto: Quality Hotel Skjærgården.

Når vejret svigter

Vi ved jo alle, at sommer ikke altid er lig med sol og godt vejr. Her er Quality Hotel Sarpsborg, 50 minutter fra Oslo og tæt på den svenske grænse et godt alternativ. Oplev hotellets Superland, det indendørs aktivitetscenter, som byder på et 2000 m2 stort eventyrbad med flere bassiner og rutsjebaner samt boblepool, klatrevæg, minigolf, kuglerum og meget mere.

For familien, som ønsker fuld fart og max. aktivitet!

Vil I have en sommer med fuld fart og max. aktivitet med svømmeture, action og flot natur, er der flere overnatningsalternativer. Næsten alle Quality Hotels tilbyder større værelser, hvor der er plads til jer allesammen. Mange af hotellerne har også særlige familieværelser med smart møblering og skønne ekstra senge. Se det respektive hotel og tjek her, hvilke værelsestyper der tilbydes.

Familieværelse på Quality Hotel Globe i Stockholm.

I Stockholm findes der naturligvis flot natur og skærgård, men når solen glimrer ved sit fravær, har Quality Hotel Friends i Solna det bedste udgangspunkt. Med Friends Arena og Mall of Scandinavia tæt på kan vi garantere, at børnene ikke kommer til at kede sig. Også på hotellet er der flere sjove aktiviteter. Hvis vejret mod forventning skulle holde, venter hele Stockholm med museer, forlystelsespark og friluftsmuseum.

Sjov, forlystelser og videnskab

Både i Stockholm, Gøteborg og Oslo og naturligvis også andre steder rundt omkring i Norden, er der familievenlige hoteller tæt på forlystelsesparker og museer. På Quality Hotel Panorama bor du midt i Gøteborg tæt på Liseberg og Universeum, der er populære rejsemål for store og små. Forlystelsesparken Tusenfryd, kun 20 km uden for Oslo, er en rigtig sommerdrøm. Her er der karruseller og andre sjove ting for hele familien, og det bedste er, at Quality Hotel Entry kun ligger en kort køretur væk.

Ansigtsmaling er også en sjov aktivitet på hotellet. Foto: Quality Hotel Skjærgården.

Se alle hoteller

Hvor skal du hen til sommer? Famlievenlige Quality Hotel venter på dig!