Kongeriget Sverige er spækket med romantiske steder, som passer perfekt til en weekend for turtelduer. Und jer selv en pause fra hverdagslivet og book et par afslappende dage et sted mellem Skåne i syd og Hälsingland i nord. Oplev fredelige omgivelser, luksuriøse oplevelser, spabehandlinger og måske også en slentretur på stranden i solnedgangen?

Visby roses at summer on Gotland
Charmerende Visby

Romantisk weekend på Österlen i Skåne

Er I på udkig efter et charmerende og hyggeligt sted til en weekend langt væk fra stress og højt tempo? Tag et kig på Kivik. Det lille sted på Österlen i Skåne er mest kendt for sin “æblemostfabrik” og det store marked Kiviks marknad, og byen byder på en ro, som man får svært ved at finde andre steder. Her er I tæt på både Kristianstad og Ystad.

Gå i Wallanders fodspor i Ystads hyggelige bykerne, forkæl jer selv lidt ekstra i Ystad Saltsjöbad eller snup en udflugt til Ales stenar – den kendte stensætning i Kåseberga.

table-garden-quality-hotel-grand-kristianstad Her i haven på Quality Hotel® Grand Kristianstad kan I nyde solen og mindes jeres første date.

I bor godt på Quality Hotel® Grand Kristianstad – lige over for byens mest værdifulde klenodie fra 1628 – Trefoldighetskirken.

superior-double-room-bed-room-quality-hotel-grand-kristianstad Sov sødt...

Middelalderby + natur = en romantisk weekend i verdensklasse i Visby

Visby er det perfekte rejsemål til en romantisk weekend. Byen er Nordens bedst bevarede middelalderby, og den har været på UNESCO’s Verdensarvliste i mere end 20 år. Ringmuren, middelalderhusene og flere kirkeruiner gør byen historisk, mystisk og romantisk. Om sommeren kan I faktisk få følelsen af at være ved Middelhavet!

I kan også nemt rejse væk fra menneskemylderet for at få fred og ro i en weekend. Ved Bjärge, i naturreservatet Digerhuvud på Fårö, kan du og din partner for eksempel opleve Sveriges største område med stejle, fritstående klipper.

Indoor pool Selma City Spa Wisby Levende lys og romantisk stemning på Selma City Spa Wisby.

Clarion Hotel® Wisby er et hotel med en unik historie og atmosfære, og det ligger inden for muren, som går rundt om byen. Her kan I nyde afslapning i spaafdelingen eller et måltid på hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro. Har man egentlig brug for mere for at få kærligheden til at blomstre?

Hotel-suite-clarion-hotel-wisby Har I været sammen i en måned? 2 år? 20? En suite passer altid!

Dalarna byder på romantisk idyl

Udforsk de lave træhuse, grønne gårdområder og smalle gader med udendørsserveringer og butikker for dit indre blik. Lyder det som en destination for din romantiske weekend? Säter i Dalarna har en hyggelig atmosfære og blander charme med en storslået natur. I Säterdalen imponerer naturen med tropisk vegetation, så tag en vandretur her! Dalälven flyder gennem landskabet og gør området ekstra romantisk.

En god halv time væk ligger Borlänge og Quality Hotel™ Galaxen. Her bor du centralt, med bekvem afstand til forlystelser, transport og shopping – alt, hvad du har brug for til en romantisk weekend for to!

polaris-relax-quality-hotel-galaxen Slap af i et varmt boblebad i relaxafdelingen Polaris.

outdoor-terrace-seating-area-quality-hotel-galaxen Spis morgenmad under de blomstrende kirsebærtræer på Quality Hotel™ Galaxen.

Gøteborg – hvor skaldyr og romantik går hånd i hånd

At tage på en romantisk weekend betyder ikke nødvendigvis, at man skal rejse til en lille by. I Sveriges næststørste by, Gøteborg, er der masser at se og gøre for jer, som ønsker en romantisk oplevelse. Her er der for eksempel mange gode restauranter, som serverer fisk og skaldyr. Med noget godt at drikke og godt selskab oveni bliver det en fantastisk madoplevelse.

I byen kan I også udforske den afslappende og charmerende bydelen Haga, shoppe i butiksgaden Avenyn eller besøge Masthuggskyrkan for at få en enestående udsigt over byen. Clarion Hotel® Post ligger midt i Gøteborg og er et fremragende valg. Her kan du og din partner slappe af og nyde spa, pool på taget, restauranter og barer.

Norda-restaurant-clarion-hotel-post Clarion Hotel Post: På restaurant Norda kan I spise lokaldyrket, økologisk mad i flotte omgivelser – barfodet, hvis I vil!

Se alle vores hoteller i Gøteborg her.

Frisk på en tur til Stockholm? Eller måske Gøteborg? Sverige generelt? Book hotel til den laveste pris her!

Skal du på weekendrejse med familien? Her giver vi tips til de bedste hoteller til familieturen.