Er cityhotellerne i København fuldt booket, eller er de for dyre? Tænk i nye baner! Kastrup-hotellet er et perfekt udgangspunkt for din næste storbyweekend i København: – Vi var i sentrum på 10 minutter, forteller reisende Pia Zäther.

Populære Nyhavn.
Populære Nyhavn.

Pia Zäther. Foto: Privat


10 minutter til det centrale København

– Men Kastrup, ligger det ikke langt væk fra København? Jeg vil jo gerne kunne shoppe på Strøget, ose i Nyhavn og opleve ægte dansk hygge!


Lyder det bekendt?


Det gjorde det også for Pia Zäther, 50 år og fra Jönköping. Det ændrede sig dog, da hun og hendes rejseselskab prøvede at bo på Clarion Hotel Copenhagen Airport i Kastrup i forbindelse med et weekendophold i København tilbage i december 2017. Pia og hendes mand havde set frem til en storbyweekend fyldt med herlige restaurantbesøg og shopping. De valgte efter en del research at bo i Kastrup, da de fleste hoteller i city allerede var fuldt booket eller kostede alt for meget. Pia blev positivt overrasket over både standarden og beliggenheden.


– Sikke et held, at så mange centralt beliggende hoteller var fuldt booket, ellers var vi ikke endt ude på Clarion Hotel Copenhagen Airport!


Hotelværelse på Clarion Hotel Copenhagen Airport


Fra Clarion Hotel Copenhagen Airport har du kun 1 minut til flyet og 10 minutter til Københavns butikker.


Ni’mat Spa byder på en opvarmet saltvandspool, et aroma-dampbad og 6 behandlingsrum.


Friskt og lækkert hotel

– Hotellet var helt perfekt, det var friskt og lækkert, og vi behøvede på intet tidspunkt at tænde for fjernsynet for at blive underholdt. Det var bare at kigge ud gennem hotelværelsets gigantiske vinduer, som strakte sig fra gulv til loft. Her kunne vi nyde synet af alle de fly, som lettede og landede, fortæller Pia.


På trods af den tætte beliggenhed til lufthavnen var der ingen problemer med støj på værelset:


– Vi hørte ikke et eneste fly lette eller lande, lydisoleringen var rigtig god, uddyber Pia og fortsætter:

– Det, som overraskede os mest, var, hvor nemt det var med Metroen. På kun 10 minutter var vi inde i Københavns centrum! Vi behøvede ikke engang at gå ud af hotellet for at komme til stationen.


Københavns Metro, linje M1 & M2. Fra vores hotel er der kun én linje, som kører ind til byen, så der er ikke noget at tage fejl af.


Afgang hvert 4-6 minut med Metroen

Der er en gangtunnel, som forbinder Clarion Hotel Copenhagen Airport med stationen, hvorfra du enten kan tage Metroen eller toget direkte ind til Københavns centrum. Så intet vejr kan stoppe dig fra at tage ind til byen og opleve Københavns storbycharme. Metroens førerløse tog kører ganske ofte i dagtimerne, nærmere betegnet hvert 4-6. minut. Om natten kører de med et interval på 15-20 minutter. En enkelt tur koster i 2018 36 DKK per person, og billetter køber du påMetroens hjemmeside eller i automater på alle stationer. Vi anbefaler dog et Citypass, hvor du kan rejse ubegrænset i 72 timer for 200 DKK eller i 24 timer for 80 DKK.


Fristet af en cykeltur i København?


Er du klar til at booke dit næste weekendophold i København? Her finder du alle vores hoteller i København og omegn!