Medlemskab

En romantisk pause på Villa Copenhagen

Sophia og Michael er i København for at få en romantisk pause fra deres travle liv med små børn. Et exceptionelt hotel skal sørge for, at deres kærlighedsfyldte weekend bliver helt magisk.

 • "Hold da op sikke et lækkert hotel!" udbryder de i kor, da de lander i lobbyen på et af Københavns mest pragtfulde og trendy hoteller, Villa Copenhagen.

 • Sophia og Michael er endelig klar til at nyde lidt kvalitetstid væk fra hverdagens stress og jag og er parate til at checke ind.

 • "Vi bor lige uden for Helsingborg i Sverige og tog toget til København. Villa Copenhagen ligger lige ved siden af hovedbanegården, så det er meget praktisk."

 • "Vi er her jo for at hygge os. Derfor vil vi også gøre det ordentligt, så vi udnytter tiden bedst muligt. Det betyder, at vi skal bo et godt sted, og forkæle os selv med lidt luksus," siger Sophia entusiastisk.

 • Parret har et hektisk liv med små børn og krævende jobs. Det er vanskeligt at finde tid til hinanden. Men denne weekend i København er noget, de har planlagt i et stykke tid.

 • "Vi skal pleje vores forhold, lave nogle voksenting og vigtigst af alt, foretage os noget sammen."

 • "Så vi skal spise, drikke, svømme og shoppe lidt. Gøre ting, vi ikke altid har tid til i hverdagen liv," siger de begge med et smil.

Bæredygtig luksus på Villa Copenhagen

Efter indtjekning slapper de af i den trendy og moderne lobby. De bestiller champagne og friske østers fra en særlig champagnevogn, som hotellet tilbyder. Luksus og de små ekstra ting er årsagerne til, at de har valgt dette hotel i København.


"Vores tid er kostbar, og når vi er på et kort weekendophold, gider vi ikke besværet med lange udflugter. Vi er her for at slappe af, hygge os og nyde hinandens selskab. Et hotel med ekstra gode faciliteter er præcis, hvad vi har brug for. Og Villa Copenhagen er i en liga for sig. De opfyldte alle vores kriterier," siger Michael i et meget bestemt tonefald, da tankerne om hverdag og arbejde endelig bliver sat på pause.


Villa Copenhagen er et signaturhotel af højeste kaliber. Den ærværdige tidligere post- og telegrafbygning fra 1912 er blevet forvandlet til noget nyt med moderne arkitektur og et unikt design. Bygningens fortid som Danmarks hovedpostkontor er lige så vigtig at bevare som at skabe en ny, levende, inspirerende og stimulerende atmosfære. Hotellet har 390 værelser med suiter, en restaurant, cocktailbar, afslapningsområde med pool og fitnesscenter samt konferencelokaler. Det er et hotel med eksklusivitet og smukke omgivelser. Det har endda sit eget bageri.


Her er ingenting tilfældigt. På Villa Copenhagen afhænger luksus af bevidste og fornuftige valg, der tager hensyn til miljøet. Oplevelserne på hotellet skal være meningsfulde og varme og skabe en bevidsthed om, at man skal give lige så meget, som man modtager. Her er bæredygtighed ikke en pligt, men et valg.

 • Swimmingpool og cocktailbar

  Efter en afslappet spadseretur rundt i det centrale København og shopping i nogle af de trendy butikker, som København er kendt for, er det svenske par tilbage på hotellet og har indtaget poolen.

 • Stress forsvinder stille og roligt. De behøver ikke at sige meget, bare være tæt på hinanden og nyde stilheden.

 • "Livet kan være vidunderligt, ikke sandt?", spørger Sophie sin mand Michael, som smiler indforstået tilbage.

 • Et par timer senere finder vi dem upåklageligt klædt og afslappede i cocktailbaren T37, en af de fedeste cocktailbarer i København. Det er fyldt med stilfulde detaljer og har en elegant atmosfære.

 • Over farverige drinks snakker det svenske par om alt og intet. Latteren og smilene kommer let. De nyder tydeligvis hinandens selskab.

 • I aften skal de bo på hotellet og spise på brasseriet Kontrast. De har ikke travlt. De tilbringer kvalitetstid sammen.

 • "Der er flere grunde til at tage en romantisk timeout, men man finder ikke altid tid til det. Vi sætter pris på et hotel med det lille ekstra for at gøre vores ophold til den kærlighedsfyldte weekend, vi har brug for."

 • "Nogle gange finder man et hotel, der opfylder præcis de kriterier, man leder efter. Og vi har fået lige det lille pift, vi havde brug for i vores liv. Der er kærlighed i luften," griner Sophie og Michael sammen, mens natten stadig er ung.

Sophie og Michaels syv gode grunde til en romantisk pause i København

1. Kvalitetstid med hinanden: Det er nødvendigt for at bevare dit forhold. I bør foretage jer noget sammen mindst en gang om måneden. Det er København perfekt til.


2. Børnefri: Selvfølgelig kan du lave ting med børnene, men det bliver ikke romantisk.


3. God mad og drikke: Lav lidt research på forhånd. Overvej hvad I vil have ud af jeres ophold. Det er ofte en god idé at bestille bord på en restaurant, som I begge vil sætte pris på.


4. Shopping: Det har vi aldrig tid til i hverdagen. Så når vi er alene, skal vi shoppe igennem. Hvis din partner ikke lige er til shopping, kan der slappes af på en café eller pub i mellemtiden.


5. Vælg en by: København er en travl by, der byder på masser af muligheder for at gøre ting sammen.


6. Vælg et fantastisk hotel: For os starter og slutter turen med hotellet. Det skal have de lille ekstra, som Villa Copenhagen har. Det er vigtigere, end man måske tror.


7. Planlæg ikke for mange aktiviteter: Alt for ambitiøse planer kan være udmattende. Enkelhed er ofte bedst. Tilbring tid sammen og slap af. Sådan får I den romantiske timeout, I har brug for.

Two people laughing in the rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.Fresh oysters in the restaurant at hotel Villa Copenhagen.A couple having drinks in the bar at hotel Villa Copenhagen.

Villa Copenhagen

Seneste indlæg