Medlemskab
Relax by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.

Slap af i centrale Oslo – Clarion Hotel® The Hub

Når du vil opdage den fantastiske by Oslo, er Clarion Hotel® The Hub et fremragende udgangspunkt. Her er du tæt på alle Oslos største seværdigheder. Efter en dag i byen kan du slappe af i relaxområdet, tage en dukkert i poolen og derefter spise middag på restaurant Norda, der har udsigt over byen.

Et hotel med stil midt i Oslo

Et besøg i Norges hovedstad byder på en skøn blanding af natur, kultur og dejlige madoplevelser. Luksuriøse Clarion Hotel® The Hub er centralt beliggende tæt på byens største attraktioner og den smukke Oslofjorden. Når du har udforsket byen, venter der dig et elegant hotelværelse på The Hub. Så tag elevatoren op til 13. etage, hvor du kan nyde en fantastisk middag på restaurant Norda. Eller sæt dig for en stund i baren Calmeyers Hage. Her kan du nyde maden, drikkevarerne og ikke mindst udsigten!

Pool, relax, fitnesscenter og sauna

Clarion Hotel® The Hub tilbyder ikke kun en god atmosfære og rigtig god mad. Det huser også et relaxområde med indendørs pool, sauna, mentol-dampbad og et stort fitnesscenter. Du kan passende begynde dagen med træning før morgenmaden og afslutte dagen med et skønt øjeblik i relaxområdet. Vidste du forresten, at The Hub også har en stor taghave? Her dyrkes noget af maden, som derefter serveres i hotellets spisesale. Clarion Hotel® The Hub er simpelthen et luksuriøst grønt hotel midt i det centrale Oslo!

Relax area by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.Indoor pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.Lounge chairs by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.

Pool

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Søndag

  05:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 23 10 80 00
 • emailContactE-mail
  cl.thehub@strawberry.no