Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

SKT. PETRI København ,  Danmark

SKT. PETRI

København,  Danmark

SKT. PETRI er et af Københavns førende designhoteller med to restauranter, bar og konferencelokaler. Vil du opleve den danske hovedstad, er SKT. PETRI det perfekte udgangspunkt.

I hjertet af København ligger hotel SKT. PETRI. Oprindeligt et berømt varehus, i dag et inspirerende mødested og hotel med nærvær og luksus, der er lidt udover det sædvanlige. SKT. PETRI har en perfekt beliggenhed kun 5 minutters gang fra Nørreport St.

Efter 31/03 2022 er SKT.PETRI ikke længere en del af Strawberry. Hotellet kan bookes her frem til det.
Når historie skabes på ny

SKT. PETRI ligger i Vilhelm Lauritzens ikoniske funkisbygning fra 1928, der tidligere husede det historiske Daells Varehus. Hotellet blev renoveret i 2017 og emmer af Skandinavisk design med en sans for bygningens historie og et internationalt touch. Tæt på både offentlig transport, trendy butikker og mange af byens seværdigheder, er SKT. PETRI det perfekte udgangspunkt, når du skal ud og opleve byen.

Værelser med sans for detaljen

SKT. PETRI tilbyder 288 værelser, hvoraf 55 har egen balkon eller terrasse. Alle værelser er indrettet med en særlig sans for afslappet luksus med unikke skandinaviske designikoner og sans for detaljer. Nyd også hotellets nye toiletartikler, skabt i samarbejde med designhuset Frama. Alle værelser har indbygget køleanlæg, trådløst internet, telefon, tv med internationale kanaler, minibar og sikkerhedsboks. Alle gæster har desuden adgang til vores fitnesscenter med træningsmaskiner, sauna og dampbad.

Nydelse for alle sanser

Velkommen til vores restaurant på 1. sal i hotellets lobby, der serverer europæiske og internationale med sæsonens råvarer. Om sommeren breder restauranten sig ud på vores urbane terrasse, hvor vi tænder op for vores italienske stenovn og serverer rygende varme pizzaer hele sommeren. Vores cocktailbar tilbyder et væld af cocktails, vine, specialøl, mocktails og meget mere. Restaurant DADA er vores nyeste skud på stammen og er en smeltedigel af deleretter inspireret af Mellemøsten.  

Møder og konferencer

SKT. PETRI skræddersyr gerne dine møder og konferencer, uanset om det drejer sig om 2 eller 200 personer. Konferencefaciliteterne tæller moderne lokaler midt i København. Du får derfor mulighed for at afholde en konference, der skiller sig positivt ud. Læs mere om konferencemulighederne hos os her.

Kontakt

  • Krystalgade 22 1172 København , Danmark

Find vej til hotellet

Metro
Tag metroen mod Vanløse station. Stå af ved Nørreport station.

Tog
Tag mod Nørreport station.

Bus
Tag linje 5A til Nørreport station.

Fra Kastrup Lufthavn
Tag metroen mod Vanløse station. Stå af ved Nørreport station.

Taxi
Vi anbefaler DanTaxi, ring på tlf. +45 70 25 25 25.

Om SKT. PETRI

Antal hotelværelser
288 værelser

Antal konferencelokaler
9 lokaler

Afstand til lufthavn
Kastrup Lufthavn: 9,4 km

Afstand til offentlig transport
Metrostation, Nørreport: Ca. 400 meter
Togstation, Nørreport: Ca. 400 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.