Endelig er sommeren her, og mange ser frem til en tiltrængt ferie. Vi har fundet 5 perfekte ferietips til dig, som vil koble af og slippe for hverdagens stress og jag via afslappende ferieoplevelser!

Swimming pool and sunbeds
I Gøteborgs skærgård finder du Stenungsbadens Yacht Club

Efter nogle hektiske arbejdsmåneder er der ikke noget bedre end at tage nogle ugers velfortjent ferie. Kroppen har brug for at slappe af, og batterierne skal lades op med ny, frisk energi. Der er mange forskellige måder at holde ferie på, men den bedste løsning er at komme væk fra den stressede hverdag ved at vælge en ferie i sundhedens tegn!


Kombinér afslapning med aktiviteter


Med sin unikke beliggenhed ved havet kan du følge med i havnelivet og tage en gåtur på de saltstænkede klipper.I Gøteborgs skærgård finder du Stenungsbadens Yacht Club med en naturskøn og afsides beliggenhed, hvorfra du blot har en time i bil til Gøteborg. Her har du de bedste forudsætninger for at skabe en ferie, som kombinerer sunde aktiviteter med afslapning i verdensklasse! På Stenungsbadens Yacht Club kan du være aktiv med blandt andet sejlads og bådture i skærgården eller bare nyde en afkoblende spaoplevelse med varme kilder, jacuzzi og muligheden for at booke både massage og behandlinger.


Nyd det svenske fjeldlanskab


Copperhill Mountain Lodge er flot året rundt.


De svenske fjelde er lige skønne både sommer og vinter! Copperhill Mountain Lodge i Åre er det perfekte valg til en ferie, som øger dit velbefindende. Bo med Åreskutans storslåede udsigter uden for vinduet, og så snart du får lyst til træning og motion, er det bare at begive sig ud på en af de mange flotte vandrestier.


Som hotelgæst får du derudover også fri adgang til hotellets prisbelønnede spa med panoramaudsigt over Åreskutan. Tag en pause fra storbyens tempo og nyd et ophold i Jämtlands flotte fjeldlandskab!


Luksuriøs spaoplevelse på Yasuragi


Loungen på Yasuragi.


En del af det afslappende japanske bad.


Afslapning bliver ikke bedre end på det japansk-inspirerede spahotel Yasuragi – en herlig oase kun 20 minutter fra Stockholm. Yasuragi er det japanske ord for indre ro og harmoni. Und dig selv en luksuriøs helhedsoplevelse, som inkluderer japansk bad, behandlinger, yoga og sund mad på en af hotellets fire unikke restauranter. Tag en pause fra omverden på Yasuragi og vend tilbage fra ferien med ny energi!


Oplev det spændende VisbyVisby er en velbesøgt ferieby om sommeren, men selvom den gotlandske bys sommerkalender mest af alt er kendt for party og politik, er der gode muligheder for en rolig og behagelig ferie.


Bo på Clarion® Hotel Wisby og dyk ned i byens spændende historie, samtidig med at du kan nyde god mad og drikke. Derudover får du som hotelgæst adgang til hotellets egen spa – Selma City Spa Wisby. Er du ude efter en oplevelse udover det sædvanlige, eller har du brug for lidt ekstra afslapning, kan vi også tilbyde fantastiske suiter!


Nordens største spa ved Norges kyst


Afkobling med havudsigt.Med en fremragende beliggenhed ved Larviks strand er Farris Bad lige uden for Oslo blevet et populært valg, når man vil væk fra hverdagens stress og jag. Med Nordens største spa på 2500 m2 er der virkelig fokus på den indre såvel som den ydre ro på Farris Bad. Her er der perfekte forudsætninger for en sund og velgørende ferie.


En af Norges fineste golfbaner, Larvik Golfklubb, ligger lige rundt om hjørnet, men du kan også være aktiv på hotellet. Hent inspiration fra vores sundheds- og træningsskema – eller hvorfor ikke tage en opfriskende joggingtur i det naturskønne landskab!


Læs mere


Tag yogaen med: En enkel guide til dig, som vil prøve yoga på ferien


Vil du træne mere end yoga på ferien? Book et hotel med fitnessrum eller pool, så det bliver nemmere!  


10 tips til den ultimative sommer


Børnenes Sommer – de perfekte hoteller for dig og familien