Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller ved Oslo Lufthavn

Oslos vigtigste lufthavn ligger i Akershus-området, 45 km nord for Oslo. Både shuttletogene og -busserne vil tage dig til og fra Oslo.

Skal du nå en konference, et møde eller et event i Oslos lufthavn, Gardermoen? Mindre end to kilometer fra Gardermoen har vi to hoteller, hvoraf det ene er Norges største konferencehotel. Hotellet har en restaurant, bar, store konferencefaciliteter samt adgang til et 13.000 m2 stort kongrescenter. Kongrescentret har fleksible og moderne møde- og konferencefaciliteter og kan rumme hele 4500 mennesker til middag. Derudover har vi et førende konferencehotel blot fem kilometer fra lufthavnen med restaurant, bar og plads til over 1100 gæster. Vil du bo nær lufthavnen i forbindelse med ferier og rejser? Sov behageligt, spis godt og genoplad batterierne på et af vores hoteller ved Gardermoen, der ligger tæt på Norges internationale knudepunkt. Alle vores tre hoteller ved lufthavnen tilbyder tidlig morgenmad, fitnessfaciliteter og P-pladser. Shuttlebusserne afgår flere gange i timen mellem Gardermoen og alle tre lufthavnshoteller. Fra vores hoteller ved Gardermoen kommer du hurtigt frem, så du kan komme videre til din næste destination.

Læs mindre
44 hoteller i Oslo Lufthavn

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.