Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel tæt på Gamla Stan

Skal du til Stockholm, og vil du bo tæt på Gamla Stan, en af Europas største og mest velbevarede middelalderlige bykerner? Vi har flere hoteller med gåafstand til alle Gamla Stans seværdigheder, city og Stockholms hovedbanegård.

Hoteller tæt på Gamla Stan i Stockholm

Det bliver ikke nemmere, end når man bor tæt på et af Stockholms mest populære udflugtsmål, som desuden også er nabo til både City/Norrmalm og Södermalm! Et stenkast fra hotellet Hobo og At Six ligger Stockholms største gågade, Drottninggatan, som fører dig direkte til middelalderkvartererne i Gamla Stan, endda på blot 5 minutter. Med Stockholm City og T-centralen i ryggen går du snart igennem Riksdagshusets flotte kvarter. Når du er ude på Riksbron, bør du straks spejde efter Stockholm Slot, som tårner over Gamla Stan, helt oppe på bakken. Fra Nordic Light Hotel, Hotel C Stockholm og Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central tager det kun ca. 15 minutter at gå til Gamla Stan, og hvis du vil bo i Södermalm, tager det omkring 25 minutter fra Clarion Hotel® Stockholm. Udforsk de snørklede brostensgader og lad dig fascinere af bygningerne fra 1200-tallet!

Seværdigheder i Gamla Stan

Der er ikke noget at sige til, at Gamla Stan ofte beskrives som lidt af et must for dig, som planlægger et besøg i Stockholm. Her er der et enormt udvalg af seværdigheder, såsom Nationalkatedralen Storkyrkan, ligesom du kan få glæde af de mange butikker, museer og restauranter. Den kongelige residens lokker også mange besøgende til, bl.a. grundet de forskellige museer og vagtskiftet. Den historieinteresserede må ikke gå glip af Livrustkammaren, hvor de kongelige klæder, våben og rustninger fortæller en spændende historie om Sveriges tidligere regenter. Nobelmuseet, ved Stortorget, er helt sikkert også et besøg værd.

Guidede ture i Gamla Stan

Turen rundt i Gamla Stan er som at være inde på et museum – med sit unikke miljø bestående af snørklede gader, huse, torve og kirker med gamle rødder er det nemt at lade fantasien vandre til en anden tid. Gamla Stans to hovedgader, Västerlånggatan og Österlånggatan, er gode udgangspunkter, men udforsk også gerne de små charmerende sidegader. Gå her ikke glip af Mårten Trotzigs gränd, Stockholms smalleste gade, som kun er 90 cm bred! Stortorget er et oplagt knudepunkt, som desuden bærer på en hårrejsende historie med Stockholms blodbad. Selvom du kan opdage meget på egen hånd, er det selvfølgelig en helt anden oplevelse med en guidet tur! Vælg mellem alt fra klassiske, historiske ture til hårrejsende spøgelsesvandringer.

Flere bydele i Stockholm

Kungsholmen

Södermalm

Stockholm City/Norrmalm

Östermalm

 

Læs mindre
22 hoteller i Gamla Stan

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.