Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Savoy Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Savoy

Oslo,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Savoy, en hotelperle i det centrale Oslo. Her bor du i et livligt miljø præget af Oslos restaurant- og natteliv. Fika og aftensmad er inkluderet i værelsesprisen - hver dag.

Clarion Collection® Hotel Savoy 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,0
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Savoy

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
807 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4
Renlighed
4
Værelser
3

Slidt og småt

15. marts 2019, Helsingør, Danmark, DanielStenskov

Værelserne er meget små og slidte. På mit værelse trak det meget ind af vinduerne (hvor sengen stod lige op af), samt tog det en evighed før vandet i bruseren blev varmt. - døren ind til værelset hang…

Værelserne er meget små og slidte. På mit værelse trak det meget ind af vinduerne (hvor sengen stod lige op af), samt tog det en evighed før vandet i bruseren blev varmt. - døren ind til værelset hang, så man skulle løfte hele døren for at kunne låse den. Personalet er meget venlige og deres bar og restaurant er rigtig fine, samt er morgenmaden i den gode ende.

Svar fra ejer

19. marts 2019

Hei DanielStenskov, Takk for din tilbakemelding. Vi har flere forskjellige romtyper, samt noen rom innenfor samme kategori kan også variere i størrelse. Vi beklager at din overnatting ikke svarte opp til dine forventinger. Vi vil sjekke opp døren, for å undersøke hvilke feil døren har. Vi er glade for at du fikk oppleve vårt serviceinnstilte personal, og at bar, restaurant og vårt frokost falt i smak. Vi vil med dette ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning.

Læs mere
3

MEGET SMÅ VÆRELSER, god service i receptionen

17. november 2017, København, Danmark, Romild

Jeg må sige jeg aldrig har boet på et hotel hvor jeg skal gå sidelæns ind i bruseren. Hotellet minder om hoteller i London, lange snoede gange. Receptionen gav en fantastisk service, ikke noget at s…

Jeg må sige jeg aldrig har boet på et hotel hvor jeg skal gå sidelæns ind i bruseren. Hotellet minder om hoteller i London, lange snoede gange. Receptionen gav en fantastisk service, ikke noget at sætte sin finger på der. Morgenmad restauranten er suveræn, bedste røreæg ever, gourmet niveau.

Svar fra ejer

20. november 2017

Tusen takk for så herlig feedback på vår frokost. Vi har hele 93 forskjellige sjarmerende og flotte rom her på Savoy. Ta kontakt før du ankommer neste gang, så skal vi sørge for at du får et rom etter dine ønsker: cc_savoy@choice.no Vi håper vi får gleden av å se deg igjen her snart! Med beste hilsen, Guro Øsmundset, General Manager.

Læs mere
5

Glimrende hotel med fantastisk morgenmad

28. november 2016, Asker, Norge, PeterAnkerMoller

Jeg boede på Clarion Collection Hotel Savoy fra 27-28 november 2016. Hotellet har en særdeles god beliggenhed midt i Oslo med kort afstand til f.eks Karl Johans Gate. Hotellet inviterer sine gæster ti…

Jeg boede på Clarion Collection Hotel Savoy fra 27-28 november 2016. Hotellet har en særdeles god beliggenhed midt i Oslo med kort afstand til f.eks Karl Johans Gate. Hotellet inviterer sine gæster til en fantastisk aften-snack, der består af flere delikate retter. Glimrende og delikat. Jeg fik et værelse, 417., der var rent og meget velinrettet. Topklasse. Morgenmaden var første klasses. Et rigt udvalg af kolde og varme retter og ikke mindst god kaffe. De ansatte jeg var i kontakt med leverede alle top service, specielt receptionen. Jeg vil gerne anbefale dette hotel på det stærkeste, super "value for money" i Oslo.

Svar fra ejer

29. november 2016

Kjære Peter A, Tusen takk for en særdeles hyggelig omtale. Det er akkurat slik du beskriver slik vi ønsker å framstå. Vi er glade for at du hadde et "value for money" hotellopphold med god service og at du fikk nyte delikate måltider, samt et rent og hyggelig rom. Vi vil ønske deg hjertelig velkommen igjen neste gang du er i Oslo. Mvh, Sara H, Front Office Manager Clarion Collection Hotel Savoy

Læs mere
2

Skal tages med i betragtning

14. januar 2014, Bagsværd, Danmark, BirgitN747

Ankomst til hotellet var fin - venligt personale og god betjening i receptionen. Værelset - kan IKKE findes mindre, man skal kante sig rundt i værelse 407 og badeværelset er noget af det mindste jeg l…

Ankomst til hotellet var fin - venligt personale og god betjening i receptionen. Værelset - kan IKKE findes mindre, man skal kante sig rundt i værelse 407 og badeværelset er noget af det mindste jeg længe har set. I indgangen findes en restaurant og en bar - Savoy bar. Valgte at indtage - eller forsøge at indtage - min middag. Der fandtes kun 1 menu - en 3 retters menu (2 gange fisk og glaseret oksebryst). Efter lidt overvejelse, bestemte jeg mig for en dessert - 5 stykker ost. Dette var også en af de mindste desserter, som jeg længe har set. Efter lidt forhandling spurgte jeg, om det var muligt at få den glaseret oksebryst, som 1 måltid! Ja, men til fuld pris. Da det ankom, var det yderst lækkert - men igen utroligt lille og halvdelen var fedt! Da jeg ville betale - og sætte regningen på mit værelse - fik jeg at vide, at dette ikke var muligt. Efter at have forhørt mig i receptionen - var beskeden; hotellet og restauranten/baren er forskellige ejere, så derfor er det ikke muligt! Første gang jeg har oplevet dette i mine 18 år som rejsende omkring 150 dage om året! Skal ikke bo her igen

Svar fra ejer

16. februar 2014

Tusen takk for din tilbakemelding! Hos oss på Savoy har vi mange ulike typer værelser for hver sin smak. Jeg ser at du denne gangen bodde på våre moderate dobbeltrom som er av den mindre typen. Hvis du liker litt større rom anbefaler jeg standard- eller superiorrom som gir deg større plass :-) Når det gjelder restauranten er vi heldige å ha Eik i samme lokale som oss. Det er uheldig at du opplever det som negativt at du ikke kan sette regningen på rommet, men da vi er to ulike selskaper blir det dessverre slik. Jeg tar tilbakemeldingen angående maten videre til restaurant Eik. Ønsker deg en riktig fin uke!

Læs mere
4

Godt hotel

7. marts 2010, Køge, Danmark, erla74

Lidt slidte værelser, kanon bar og lækker restaurant. generel god service. Ligger fint placeret i oslo centrum, tæt på Karl Johan og rigtig mange gode spisesteder i nærheden.

Lidt slidte værelser, kanon bar og lækker restaurant. generel god service. Ligger fint placeret i oslo centrum, tæt på Karl Johan og rigtig mange gode spisesteder i nærheden.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.