Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Oslo

Skal du besøge hovedstaden Oslo? Med en herlig kombination af fjord, marker og et myldrende kulturliv byder Oslo på alle muligheder, uanset om du er her for business, pleasure eller begge dele. Vi har hoteller i og omkring centrum af byen.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Tæt på byen

Bo på vores hoteller i Oslo centrum, og gå på Operataket, se høje Barcode, tag "trikken" til Ekebergsparken og gå rundt blandt skulpturer, eller drik kaffe på en af Grünerløkkas mange caféer og restauranter. Spis frokost på fashionable Tjuvholmen ved søkanten, og shop hos Majorstuen, lige ved velkendte Vigelandsparken. På Aker Brygge kan du nyde softice, udeserveringer og folkeliv, og på centrale Youngstorget er drinksene kendte for at være specielt gode. 

Har du lyst til at se Oslo fra højden, kan du tage metroen til Holmenkollen, hvor du kan besøge skimuseet, kaste dig ud fra Kollensvevet eller bare læne dig tilbage og nyde skoven og udsigten. Grefsenkollen, med både restaurant og bar, giver også en fantastisk udsigt over Norges hovedstad.

Alle typer hotel

Skal du besøge Oslo, har vi både konferencehoteller med kort afstand til byen, mindre og rimelige hoteller midt i centrum samt eksklusive hoteller lige ved søen. Er du gennemrejse eller vil overnatte på et hotel ved lufthavnen, er et af vores tre hoteller ved Oslo lufthavn, Gardermoen, gode alternativer. Uanset grunden til at du er i Oslo, har vi hotellet for dig.

Konference- og mødelokaler i Oslo

Er du på udkig efter hoteller med konference- og mødelokaler, finder du vores udvalg af lokaler i Oslo her.

 

Mere om Oslo

10 restauranttips i Oslo

 

Nærliggende destinationer

Oslo Lufthavn, Gardermoen

Asker

Kolbotn

Skjetten

Drammen

Læs mindre
30 hoteller i Oslo

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.