Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Her ser I vores hoteller med spa

Drømmer du om at kigge op mod stjernehimlen fra et boblebad? Eller forkæle dig med en velfortjent massage? Vil du kombinere en storbytur med spaweekend, inklusive afkoblende svømmetur eller spabehandling, så har vi flere hoteller, der tilbyder alt.

Kombinér cityliv med afslappende spa

Kombinér en weekend i StockholmGøteborg eller Helsinki med en herlig dukkert i en tagpool hos Clarion Hotel SignClarion Hotel Post eller Clarion Hotel Helsinki. I København kan du opleve den opvarmede saltvandspool hos Clarion Hotel Copenhagen Airport

Populære spahoteller i Sverige och Norge

Få en helhedsoplevelse på Yasuragi - en stille oaser udenfor Stockholm, hvor du kan nyde japansk bad, behandlinger og unikke restauranter. I Norge, kun 40 minutter fra den svenske grænse, finder du Son Spa - et af Norges største spahoteller! I Sunne og StenungsundSelma Spa+ og Stenungsbaden Yacht Club kan du kombinere et fuldspækket træningsskema og andre pulshøjende aktiviteter med afslappende spa og en mængde forskellige spabehandlinger. Vil du opleve vestkysten, anbefaler vi udover det førnævnte Stenungsbaden også spaparadiset Strömstad Spa & Resort

Kombinér fjeld, ski og vandring med spa

Er du ude efter et spahotel tæt på fjeldene og de bedste skibakker? I Sverige lokker Copperhill Mountain Lodge i Åre. I Norge venter populære Norefjell Ski & Spa og Quality Hotel Skifer i Oppdal. 

Book din spaweekend

På den her side har vi samlet alle hoteller, der har spa og behandlinger. Visse er store spahoteller med en mængde pools, saunaer og relaxområder, mens andre er mindre hoteller, der ligger mere centralt og som udover spa også tilbyder meget andet. Book din næste spaoplevelse her!

Læs mere om vores spahoteller og spaanlægninger

Få tips om 7 spaoplevelser i Norden! 

Vores 10 guldkorn blandt spahoteller i Norden.

Læs mere om den unikke japanska spaoplevelse - Yasuragi.

Læs mindre
22 hoteller i SPA

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.