Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller med pool

Hvad med at kombinere hotelovernatningen med en svømmetur inden morgenmad, eller en tur i poolen inden du går i seng? Sænk skuldrene og få ny energi i vandet eller ved bassinkanten. Hop i - book dit næste ophold på et af vores hoteller med pool.

Sænk skuldrene i poolen og tag en dukkert under dit hotelbesøg

Vil du svømme til fantastisk udsigt over storbyer eller bade i opvarmede pools med solterrasse og vandrutsjebane? Du bestemmer hvor, hvornår og hvilket hotel du gør dette på. Check ind på idylliske Farris Bad  og tag en dukkert i den store pool med brusende og masserende funktioner, eller besøg spahotellet Quality Hotel Strand  på Gjøvik og lad batteriene op i det forfriskende vand. Mellem al shopping og sightseeing i Stockholm eller Gøteborg kan du tage en herlig dukkert i poolen på tagterrassen hos Clarion Hotel Sign og Clarion Hotel Post. Mulighederne er mange. Det er ikke bare spahoteller og cityhoteller, der har skønne pools. I Langesund kan du besøge vores børnevenlige bademekka hos Quality Hotel Skjærgården, som byder på både inden- og udendørs badeland for store og små.

Kombinér poollivet med spa

Flere af hotellerne er spahoteller med store spaafdelinger med saunaer og relaxområder - perfekt for en afstressende atmosfære. Andre hoteller ligger centralt i storbyerne og byder på meget mere udover pool og spaliv. Find din favorit og book dit næste ophold i listen herunder!

Du behøver ikke rejse langt for at finde et hotel med pool. Læs om 10 af vores fantastiske hotelpools i Sverige og Norge!

Kombinér herlig overnatning og svømmebassin med afslapning i spa. Se oversigten over alle vores spahoteller.

Læs mindre
38 hoteller i

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.